MAKALELER / Duanın Gücü-Dua Enerjisi





Duanın Gücü-Dua Enerjisi:

 **Bu bir yorum yazısıdır.

1—Her dinde dua ifadeleri olabilir ve o dine inanan insanlar bu dualardan fayda umarlar.

 

1.1--Dua aynı zamanda çevremizde bulunan muazzam sistemin sahibine teşekkür etmek-ona güvenmek-sadece ona minnet etmek ondan yardım dilemektir.

 

2—Dua insana fayda veren bir enerji olarak kabul edilebilir.

 

2.1--Dua özellikle ihtiyaç zamanı-zor durumlarda, dua edenin vecd haline bağlı olarak belli bir olasılıkla güçlü yada zayıf olarak etki edebilir.

 

2.2--Duanın enerji mekanizmasının fizikte ince enerjilerin fizik ve biyolojik mekanizmasının anlaşılır hale gelmesi ile çözümlenebileceği düşünülebilir.

 

2.3—Dua hem insan hemde ince enerji bedene sahip varlıklara bir mekanizma ile etki edebilir.

 

2.4—Duayı , Yaratıcının insana verdiği bir korunma aracı olarak da düşünmek uygun olacaktır.

 

2.5--Her dinde insanların ihtiyacı olan dua ifadeleri olabilir.Dua etmek aynı zamanda genel olarak insanın bir ihtiyacı olan yaratıcı anmak anlamına da gelebilir.

 

3—Duaları suya okuyup okunumuş suyu içmek tıpkı bir ilacı suya koyup etkisini güçlendirmek gibi duanın etkisini güçlendirebilir.

 

4—Yaradan önce olaylarla nasihat eder sonra musibet gelebilir.

 

4.1--Bir sadaka bir elektrik sigortası gibi bizi korur bin belayı def eder.En iyi yaptığımız şey yaptığımız hatalara karşı hergün hayır işleyecek işler yapabilmektedir.

 

4.1.1—Sadaka olarak bir gülümseme-bir yaşlının eşyasını taşıma-bir ihtiyaç sahibinin-yaşlının bakımını yapma-bir köpeğe evdeki pişmiş kemikleri verme-serçere buğday verme-suriyeli çöp toplayıcılarına çorba parası verme-bir öğrenciyi her ay kartına 100 tl yatırarak okutmak-yerden çöpleri toplamak-kedilere paket salam vermek-kuşlara su vermek-ihtiyaç sahibine karşlıksız destek olmak vs.

 

4.2—Dua yaradandan gelen bir enerjidir.Gün başlarken-gün biterken yapılan dua ile korunulabilir.Sağ-sola-yukarı-aşağı yöne üflenerek tam korunma-zırhlanma sağlanabilir.

 

4.3—Yoğun bakımda yatan hastalara yapılan dua ile hastaya enerji gönderilebilir-onun korunması sağlanabilir ve hasta yaradanın müsaadesi ile hastalığını atlatabilir.

 

4.4—Yoğun vecd hali tam beden ve ruh temizliği ile sağlanabilir.Önce elbiseleriniz-bedeniniz temiz olmalı.Bu durumda virtüel ağırlıklar sizden uzak durur.Nefsinizi kontrol ederek zihninizi koruyabilirsiniz.Tam vecd ile gecenin ortasınsa sabaha karşı çok istedğiniz bir şeyi yaradandan talep edebilirsiniz.Bu ortam isteğin kabul edilme olasılığını yükseltir.

 

5—Büyü-sihir gerçektir.Yapılmış büyü-sihir bozmak için büyü aracı kilit ise kırmak-açmak-bağlanmış ip ise tek tek ipi kesip yakmak-muska ise yakmak kısaca fiziki olarak yok etmek uygun olacaktır.

 

6—İnsandaki enerji beden güçlü oldumu her türlü ağırlık ona etki edemez ancak bu enerjiyi düşürecek haram vs olma durumunda virtüel ağırlıklar kişinin zihin yapısına ve bedenine kısmen etki edebilir.

 

6.1--Çözüm enerjiyi düşürecek eylemlerden uzak durmak-boy abdesti alıp suyun ve niyetin enerjisiyle enerji seviyesini yükseltmek olabilir.

 

7—Evde-işyerinde ağırlıklara karşı yerleri silme suyuna elma sirkesi katılabilir.Sprey şişesine konulan elma sirkesini evde -işyerinde havaya-eşyaların üzerine sıkmak uygun olabilir.

 

7.1--Defne yağı ağırlıkları kaldırabilir.Yemeklere defne katmak güzel olur.

 

7.2--Gül yağı ile ağır olmadan evi kokulandırmak uygun olabilir.


3—İslam dini çerçevesinde okunabilecek dua ayetleri:

 

3.1—Sihir ve büyüye karşı:

Hud suresi-1..5 arası ayetler+Meariç suresi..1..7 arası ayetler+

Taha suresi..38. ayet+Yunus suresi..78..83 arası ayetler+

Bakara suresi..18..21 arası ayetler+Bakara suresi.. son ayet-amane resulü ayet

Ve 3 defa ayetel kürsi..

sabah namazından evvel 1 bardak temiz içme suyuna okunur ve 7 gün içilir.

 

3.2—Ağırlık-cin lere karşı

Cin suresi….1..13 arası ayetler + Rahman suresi…1..4 arası ayetler+

Beyine suresi…1..4 arası ayetler+Ve 101 defa lahavle

yine sabah namazından evvel 1 bardak temiz içme suyuna okunur ve 7 gün içilir.


3.3—Rızık artması için:

Vakıa suresi….tamamı+Ali imran suresi…37 ayet  yine sabah namazından evvel 1 bardak temiz içme suyuna okunur ve 7 gün içilir.


3.4—Nazara karşı:

3 adefa ayetel kürsi+felak suresi+nas suresi+zumer suresi(1..5 arası ayetler)

yine sabah namazından evvel 1 bardak temiz içme suyuna okunur ve 7 gün içilir.


3.5—Çocuklarda gece korkuları-sıçramalarına karşı:

Ayetel kürsi+felak suresi+nas suresi+şems suresi(1..9 arası ayetler)+enam suresi(1..3 arası ayetler)+fatır suresi suresi 41 ayet+rahman suresi 33 ayet

yine sabah namazından evvel 1 bardak temiz içme suyuna okunur ve 7 gün içilir.    

 

Kaynak:Youtube

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 4363

Eklenme Tarihi : 14.03.2020

Önceki sayfaya geri dön.