MAKALELER / Veri Kurtarma-Bilgisayarda-Bimtes





Veri Kurtarma-Bilgisayarda-Bimtes:

 

1--Elektronik ortamlarda kaybolan verileri % 99 başarıyla kurtarabilen İstanbul merkezli Bimtes, şimdi de ABD'de ofis açmaya hazırlanıyor.

 

1.1--Bimtes Genel Müdürü Cemil Islıkçı, "1996 yılından bu yana İstanbul'da veri kurtarma hizmeti veriyoruz. Bu iş için özel olarak hazırlanmış bir laboratuarımız var. Yurtdışındaki ilk şubemizi ABD'de açma kararı aldık, çünkü oradaki iş potansiyeli çok yüksek. Önümüzdeki 5 ay içinde ABD faaliyete başlamayı hedefliyoruz" diyor. Aslında Bimtes'in yurtdışı faaliyetleri ABD'yle sınırlı

 

2--Türkiye distribütörü. Belfor, halen 20 ülkede 150'yi aşan şubesiyle yangın ve su hasarları sonrasında restorasyon, onarım ve elektronik ekipmanları kurtarma hizmeti veriyor.

 

2.1--Bimtes, bu alanda da Türkiye'de şimdiye kadar çok sayıda büyük projeye imza atmış. İstanbul'daki Ayamama Deresi'nin taşmasıyla yaşanan talihsiz sel baskınlarında zarar gören birçok firma Bimtes sayesinde kısa sürede faaliyetlerine yeniden başlayabilmiş.

 

2.2--Örneğin, Vodafone'un selden zarar gören elektronik ekipmanları, Bimtes tarafından yeniden kullanılabilir hale getirilmiş. Yine aynı bölgede bulunan ve selden zarar gören iş Bankası'nın operasyon merkezi cihazları da Bimtes tarafından kısa sürede devreye sokulmuş.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 118

Eklenme Tarihi : 10.01.2023

Önceki sayfaya geri dön.