MAKALELER / Teslimatta E-Scooter Dönemi- PackUpp






Teslimatta E-Scooter Dönemi- PackUpp:

 

1--Kurumsal firmalara ve e-ticaret sitelerine express, aym-gün ve sonraM-gün teslimat hizmeti sunan yerli girişim PackUpp, e-scooter ile teslimattayeni bir döneme imza atıyor. PackUpp'm Kurucu ortakları Semih Emre Özcan ve Rıdvan Göçemen,

 

1.1--“Yeni hizmetimiz aşılması güç büyükşehir trafiğine çözüm getirecek. Özellikle üniversite öğrencilerinden seçilecek olan e-scooter kullanıcılarının aylık geliri 5 bin TL/ye kadar çıkabilecek.

 

1.2--PackUpp bu sayede üniversite öğrencilerinin iş hayatına erken atılmasını ve kendi kazançlarını belirledikleri zaman diliminde elde etmelerini sağlayacak” dedi.

 

2--Rıdvan Göçemen, teknolojiyi lojistik alanında en üst düzeyde kullanan bir yazılım ve lojistik firması olarak, sürücüsüz otonom araçlarla da teslimat yapmak için çalışmalar yürütüyor.

 

3--İstanbul ile birlikte toplam 6 şehirde (Ankara, Antalya, Bodrum, Bursa, İzmir) teslimat hizmeti veriyor. Geliştirdiği dijital altyapısıyla satın alman ürünleri aynı alıcıya teslim eden PackUpp, müşterilere paketlerini haritadan canlı izleme imkanı sunuyor

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 219

Eklenme Tarihi : 15.12.2020

Önceki sayfaya geri dön.