MAKALELER / Sebze Yıkayan Bulaşık Makinesi-UV li Çamaşır Makinesi-Vestel






Sebze Yıkayan Bulaşık Makinesi-UV li Çamaşır Makinesi-Vestel:

 

1--Sebze Yıkayan Bulaşık Makinesi

 

1--Vestel’in geliştirdiği sebze yıkayan bulaşık makinesi İFA-Berlin Fuarı ve Türk medyasında ses getirdi.

 

2--Bir evde sebze yıkanırken yılda ortalama 18 ton su harcanıyor. Özellikle ıspanak, pazı, yeşillikler gibi topraklı gıdaları akan musluk altında yıkanmasının Önüne geçecek bulaşık makinesi, meyve ve sebzelerin yıkanmasını daha hijyenik, pratik ve ekonomik hale getiriyor.

 

3--Meyve ve sebzeler özel modüler hazneye yerleştiriliyor, bulaşık makinesi hijyenik şekilde yıkıyor.

 

4--Normalde bir sebze yıkama işlemi için musluk altında en az 10 litre su harcanırken, bulaşık makinesinde 1.5 litre suyla yıkama yapılabiliyor.

 

2--Çamaşır makinesi-UV li:

 

1--Çamaşırlar, makinenin kapağına entegre edilmiş olan özel UVC ışık kaynağı ile işlemden geçiyor.

 

2--UVC ışığı, bakterilerin DNA’sına nüfuz ederek bakterileri öldürüyor. Bu teknolojiyle daha az deterjan kullanımı sağlıyor.Hydro Charge teknolojisi az deterjanla hem güçlü bir temizleme performansı sağlıyor hem de çevre¬yi korumaya yardımcı oluyor.

 

3--Pişirme Sûresini Yarı Yarıya Azaltan Fırın:

 

1--Karbon fiber ısıtıcıların gücünden yararlanarak ızgara fonksiyonunda %50 daha hızlı pişirme süresi sunuyor. Bu sayede hem elektrik hem de zamandan tasarruf ediliyor.

 

4—Kavanoz Vakumlamalı Buzdolabı:

 

1--ThawTech teknolojisiyle, kullanıcılar dondurucuda bulunan sıcaklık kontrollü iki özel bölmeye koydukları donmuş gıdaları uzaktan kontrol ile sağlıklı bir şekilde çözdürebiliyorlar.

 

2--Bu buzdolabında dünyada kavanoz vakumlama teknolojisi de var.

 

4.1—Alkali Su Pınarı:

1--Buzdolabına entegre edilen alkali su pınarı, suyun PH değerini yükselterek kullanıcı isteğine bağlı farklı yoğunluklarda bazik su elde ediyor.Alkali su ise vücudu hastalıklardan koruyor.Hastalıklar vücut-organlar asidik hale geldiğinde başlıyor.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 712

Eklenme Tarihi : 03.04.2020

Önceki sayfaya geri dön.