MAKALELER / Sanal Fuarlar





Sanal Fuarlar:

 

1--Al Furat Group Genel Müdürü Işıl Bandakçıoğlu, “Dijitalleşmenin önemini ve geleceğini daha erken projelendirmemiz ve 2019 yılında sanal fuar yatırımlarımızı yapmamız COVID-19 izolasyonunda hazırlıklı olmamıza ve doğru zamanda doğru projeyi sunmamıza imkân sağladı’ diye konuştu.

 

2--Sanal fuarın en büyük avantajının düşük maliyetli olması olduğunu vurgulayan Bandakçıoğlu, “Katılımcı bir firma için fiziki bir fuarın maliyeti hacimli ürünleri olan sektörlerde 5 günlüğüne 40 bin Euro'dur, bizim sanal fuarımızın maliyeti ise 1790 Euro ve 3 ay da açık kalmaktadır” şeklinde konuştu.

 

3--Bandakçıoğlu şöyle devam etti: “Alıcıların bir fuar için kişi başı seyahat ve konaklama masrafı Avrupa’da ortalama 4000 Euro'dur fakat sanal fuarda ziyaretçiler ücretsizdir. Zaman sıkıntısı da yoktur.7/24 online olarak yapılır ve böylelikle kendi zamanınızı kendiniz yönetebilirsiniz.

 

4--Bandakçıoğlu ayrıca, ertelenen ve iptal edilen fuarlar nedeniyle UFI The Global Association of the Exhibition Industry tarafından açıklanan finansal kaybın 145 milyar dolar olduğunu aktardı.

 

Kaynak:Dünya gazetesi-Osman Kılıç/İstanbul

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 51

Eklenme Tarihi : 05.09.2023

Önceki sayfaya geri dön.