MAKALELER / Yapay Zekalı Klima





Yapay Zekalı Klima:

 

1--Sahip olduğu yapay zekâ algoritması ve “3D i-See Sensör” teknolojisi ile ortamdaki kişilerin vücut sıcaklığını algılayan Mitsubishi Electric Legendera klimalar, sensör fan hızını ve hava yönlendirme şeklini otomatik olarak belirleyebildiği gibi gereğinden fazla soğutma ve ısıtma yapmadığı için maksimum enerji verimliliği ve konfora imkan tanıyor.

 

2--Legendera klimaların 3 boyutlu sensör sistemleri, ortamda kullanıcı olmadığında enerji tasarrufu için ayar sıcaklığını 1 ya da 2 derece yukarı ya da aşağı ayarlayabildiği gibi kişilerin mekân içinde yoğun olarak zaman geçirdiği yerleri tespit ederek bu doğrultuda çalışabiliyor.

 

3--Sistem öncelikle kullanıcıların yaşam alanında bulundukları bölgeleri belirli bir zaman diliminde izleyerek kişisel kullanım alışkanlıklarını tespit ediyor.

 

4--Kendisini güncelleyen yapay zekâsı sayesinde dinamik takip ve fonksiyonellik sunan Legendera klimalar, yapay zekâ tarafından değerlendirilen takip verileri ışığında iklimlendirilen havanın, öncelikle ve yoğun olarak mekân içinde kişilerin daha fazla zaman geçirdiği alanlara yönlendirilmesini sağlıyor.




Makalenin İzlenme Sayısı : 80

Eklenme Tarihi : 03.05.2023

Önceki sayfaya geri dön.