MAKALELER / Satış-İş Konuları İçin Öneriler






Satış-İş Konuları İçin Öneriler:

 

Aşağıdaki konularda sıcak satış potansiyeli bulunduğu için önerilebilir:

 

7.1—Her büroya bilgisayar bilgilerini kaydetmek için 250 GB 2 Adet flaş bellek satılabilir ve bu iki bellek ile bütün bilgiler kayıt altına alınabilir.Belleklerden birisi kişinin üzerinde diğeri ise büroda kalabilir.

 

7.2—Evlere uğranılarak yapılacak organik tohum satışı-toprak-seramik kap satışı.Bu imkan ile evde bir köşede veya balkon domates vs yetiştirilebilir.

 

7.3—Evlerde kullanılacak şekilde modüler su içinde yetişen dikey seralar yapılabilir.Bu modüler 2-3 m2 dikey seral ile insanlar evlerinde domates vs yetiştirebilir.Yada bodur meyve ağaçları evlere saksısı ile pazarlanabilir.Bu şekilde salonda kaysı yetiştirilebilir.

 

7.4—Genç Evliler için hazır çengelli-halatlı beşik seti imalatı+sıcak satışı(yeni evlenenlerin listesi nikah dairesinden alınabilir)

 

7.5—Doğa Koruma Kampanyası destekli pencerelere konulacak 5-6 serçenin kalabileceği kuş yuvası sıcak satış ile evlere satılabilir ve evlerimizin penceresinde serçe dostlarımızı besleyebiliriz.

 

7.6—Evlere sıcak satış ile hanımların rahat kullanacağı zaman saatleri-taymırlar satılabilir.Ev Hnaımları bun fişe takar.Fırının vs fişinide taymıra takar.Taymır 30 dk-1 saat vs ayarlanır ve süre sonunda elektriği keser.Her evde 1-fırın için 2-çamaşır makinası için 2-kurutma makinası için taymır gerekebilir.

 

7.7—Otomasyon firmasının elemanları işi alınan fabrikaya girip-her sistemi verimli hale getirebilir.Yapılan iş standart  ücret olarak belirlenmiştir.Bu maddeler:örneğin 1-Lambaların fotoselli lamba ile değişimi 100 tl ,2--1-5 kw motorlara inverter ilavesi 1000 tl,3-Akkor lambaların LED lambalar ile değişimi 25tl





Makalenin İzlenme Sayısı : 437

Eklenme Tarihi : 03.01.2020

Önceki sayfaya geri dön.