MAKALELER / Emu Yağı-Sedef ve Ekzama da





Emu Yağı-Sedef ve Ekzama da:

 

1--Emu Oil-40-60 kg arasında 170-185 cm boyunda uçmayan Avustralya yerlisi Emu kuşundan elde edilmektedir, içeriğindeki yüksek oranda A ve E vitamini ayrıca Omega 6 ve Omega 9 içerir.

 

1--Özellikle cilt morarmalarında, güneş yanıklarında ve diğer cilt rahatsızlıklarında kullanılması tavsiye edilir.

 

2--Cilt sarkmaları ve kırışıklıkların giderilip, gerginleştirilmesinde ve sivilce izlerinin giderilmesine destekleyicidir.

 

3--Çok etkili cilt nemlendiricisi olarak bilinir. Yapılan klinik araştırmalar sonucunda Emu yağı; ekzema ve sedef hastalığında etkili olabilir.

 

4--Emu yağı içerdiği yüksek linoleik asit ile düzenli kullanımı sonucunda eklem ve kas dokusuna kadar nüfuz eder. Bu sayede eklem kireçlenmesi, kas ağrıları, romatizma, spor sebebi ile oluşan ağrılar, baş ağrıları ve gerginliklerle ilgili oluşan ağrılardan, kızarıklıklardan ve şişmelerden kurtulmasına destekleyici, yardımcı olarak kullanılabilir.

 

5--NBA sporcularının çoğu incinmeleri azaltmak için ve masaj yağı olarak Emu yağını tercih etmektedirler. Doğal ve kullanımı son derece rahat olan Emu Yağı hiçbir yan etkisi olmaksızın kullanımınıza sunulmuştur. Kullanımı: Cilde masaj yapmak sureti ile uygulanır.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 69

Eklenme Tarihi : 03.05.2023

Önceki sayfaya geri dön.