MAKALELER / Güçlendirme-TECHEL Karbon Lifli Polimerle Binaları Güçlendiriyor





Güçlendirme-TECHEL Karbon Lifli Polimerle Binaları Güçlendiriyor:

 

1—Karbon lifli polimer ile bina güçlendirmelerinin çok daha kısa sürede yapılabildiğine dikkat çeken Canik,bu yolla yapılan güçlendirmelerin binanın komplike yapısına  göre 4-8 hafta arasında tamamlanabileceğini aktardı.

 

2—Murat Canik, geliştirdikleri teknolojiyle ilgili şu bilgileri verdi: “TECHEL markamızla karbon kumaşı dokuyor, bir çözüm ortağımız reçinesini yapıyor, diğer çözüm ortağımız da uygulamasını gerçekleştiriyor.

 

3—Komple bina analizi ve anahtar teslimi güçlendirme yapıyoruz. Bursa Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası başta olmak üzere ülkemizdeki pek çok bina, fabrika, köprü, enerji ve altyapı te-sislerinin güçlendirilmesinde TECHEL marka karbon lifli polimer (CFRP) sistemleri kullanıldı.

 

4--Ürünlerimizin uygulama aşamasındaki kalite testleri akredite laboratuvarlarda yapılıyor. Kullandığımız tüm kimyasallarımız CE sertifikasına haiz.

 

5--CFRP uygulaması en uygun maliyetli, süratli ve etkin sonuçları sunarken, bu sistemle konutlar, içinde yaşanırken ve fabrikalar, üretimleri devam ederken güçlendirilebiliyor.

 

Kaynak:Dünya Gazetesi




Makalenin İzlenme Sayısı : 74

Eklenme Tarihi : 03.05.2023

Önceki sayfaya geri dön.