MAKALELER / Tekstil-Mağazaya Gitmeden Sanal Manken Üzerinden Elbise Satın Almak





Tekstil-Mağazaya Gitmeden Sanal Manken Üzerinden Elbise Satın Almak:

 

1--Elbise almak için gittiği bir mağazada görevli tarafından kabinde uzun süre kal-maması konusunda uyarılan ve bu durumdan rahatsız olan Melek Erkan’ın 250 bin dolar yatırımla kurduğu sanalgiyim.com, oturduğunuz yerden alışveriş imkanı sağlıyor.

 

1.1--Sanalgiyim.com’da klasik alışveriş sitelerinden farklı olarak sanal mankenler sizin yerinize kıyafetleri deniyor. Aralarında Kiğılı, Faik Sönmez, Y Londan, Nelson, Silk & Cashmere,Tbox, Gezer, Rodi ve Puma’nın da bulunduğu 21 markanın ürünlerinin satıldığı siteye üye olanlar kendi vücut ölçülerini girerken vesikalık fotoğraflarım da ekleyerek sanal or-tamdaki görüntülerine bakarak alışveriş yapıyor.

 

2--Sitenin işleyişini anlatan Melek Erkan, şöyle devam etti: “Ürünlerini sattığımız 21 tane markanın fabrikaları ve genel merkezleri ile çalışıyoruz. Sitede satılan ürünlerin bütün fotoğraflarını kendi stüdyomuzda biz çekiyoruz. Kullanıcılarımız da hangi beden olduklarım belirtiyorlar. Sitemizde yer alan bir program sayesinde sanal mankenler üzerinde satın almak istedikleri ürünün bedensel olarak üzerlerinde nasıl duracağını görüp satın alabiliyorlar.

 

3--Sanalgiyim.com’daki satış fiyatının hiçbir zaman markaların kendi mağazalarındaki fiyattan yüksek olamayacağını vurgulayan Erkan, zaman zaman % 5-10 daha ucuz olabildiklerini bildirdi. Erkan, en önemli hedeflerinin ikici yıllarının sonunda her bir kategoriden Türkiye’nin en büyük beşer markasını portföylerine katmak olduğunu belirtti.

 

Kaynak:Leyla Ekinci-İstanbul

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 95

Eklenme Tarihi : 10.01.2023

Önceki sayfaya geri dön.