MAKALELER / Yeni İş Fikirleri-Renkli Manzaralı Uydu Alıcıları





Yeni İş Fikirleri-Renkli Manzaralı Uydu Alıcıları :

 

1--Önce görüntü kirliliğini artırır diye düşünmemek lazım. Sanat görselleriyle desteklenirse uydu alıcıları oldukça estetik olabiliyor.

 

2--Şimdi uydu alıcılarına görüntü giydirmek bazı Güney Amerika ülkelerinde bir moda halinde.

 

3--Uygulamada pop-art çizgiler ve ünlü tabloların reprodüksiyonları var. Kimi girişimciler ise uydu alıcılarındaki boş alanları birer reklam mecrası gibi kullanıyor. Bir bakıma her uydu alıcısı out-door reklamcılığı için değişik bir seçenek gibi.

 

3.1-- Dikkat çekmesi bir yana, estetik reklamlar için hoş bir platform aynı zamanda. En büyük tehlikesi ise estetikten uzaklaşarak görüntülerin bayağı hale gelmesi.Kısacası baskılı uydu alıcılarını üretebilir veya mevcutları yeni bir reklam mecrası olarak ilk siz kullanabilirsiniz.

Dahası binaları ve caddeleri birer çiçek tarlasına dönüştürmeniz de mümkün. İş yaratıcılığınıza ve estetik duyarlılığınıza kalmış.

 

4—Yorum:Karşıdan binaya bakınca çok sayıda uydu alıcısı var.görüntü kirliliği.Ancak bu alıcıların çanağında ayçiçeği resmi olsa çok güzel görünebilir.Bu anlamda beediyeler çevre estetik bakımdan bu alıcılarda resim olması şartı getirebilir.

 

Kaynak:Para Dergisi

 

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 108

Eklenme Tarihi : 10.01.2023

Önceki sayfaya geri dön.