MAKALELER / Çocuk-Evcil Hayvan Kaybolmasına Karşı Lynq





Çocuk-Evcil Hayvan Kaybolmasına Karşı Lynq

 

1--Doğa etkinliklerinde ya da şehrin kalabalıklarında kaybolan bir kişiyi bulmak çok zor olabiliyor. Hele telefon çekmiyorsa ya da ortam çok gürültülüyse işler iyice zorlaşabiliyor.

 

1.1--Bu tür yani kaybolan kişinin aslında ya-kınlarda olduğu durumlarda, o kişiyi bulmak için Lynq adlı cihazı kullanabilirsiniz. Lynq aradığınız kişinin ne yönde ve ne kadar uzakta olduğunu söyleyen basit bir cihaz. 5 km mesafe içindeki kişileri bulmaya yarayan cihaz internet bağlantısı da gerektirmiyor.

 

1.2--Tek şarj ile 3 gün kullanılabilen cihaz aynı anda 12 cihazla iletişim kurabiliyor. Ortak nokta belirleme, güvenli mesafe işaretleme ve önceden tanımlı mesajları iletme gibi özellikleriyle kendinden bekleneni fazlasıyla yerine getiriyor.

 

1.3--Lynq’in en güzel yanı kalabalıkta bir anda ortadan kaybolan çocukları kolayca bulmanızı sağlaması. Çocukların kıyafetlerine ya da çantalarına rahatlıkla asılabilir. Cihaz evcil hayvanların takibi için de kullanılabilir.

 

2--On sipariş aşamasındaki ürünün çifti yaklaşık 800TL'ye sipariş edilebiliyor. Lynq’itanıtan birvideoyu izlemek için https://youtu.be/eLKimNWfwLA adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

Kaynak:Tübitak Bilim ve Teknik-Temmuz2018-http://bit.ly/lynq-bul

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 138

Eklenme Tarihi : 10.01.2023

Önceki sayfaya geri dön.