MAKALELER / Cilt Yenileme Kremi





Cilt Yenileme Kremi:

 

1--Yanıklar, doğum lekeleri, çil, ben, izler, vitiligo, kırışıklıklar, derin kırışıklıklar, sarkmalar, deri kanseri ve tümör ameliyatı arından sonra oluşan deri yaralarında cildi tamamen sıfırdan yenileyebiliyoruz.

 

1.1--Hatta istenmeyen dövmeleri bile hiç izsiz yok edebiliyoruz. Ayrıca bu karışımı krem haline de getirdik. Zeki Gündüz Cilt Yenileme Kremi adı altında. Bu krem de daha yavaş bir şekilde cildin yenilenmesini sağlıyor.

 

2--Ne kadar sürüyor peki cildin yenilenmesi-Eğer cilt sorunsuzsa, yani sadece leke, çil gibi basit problemler varsa cildin yenilenmesi 12 günde tamamlanıyor. Daha ileri vakalarda üç ayı buluyor. Deri kabuklanıp dökülüyor ve alttan yenisi çıkıyor.

 

3—Ürettiğim karışım tamamen yollardan elde ediliyor. Çıkış maddesi ısırgan otu.

 

4--2008 yılından beri Kozyatağı Es-Derm’de de uygulama yapıyoruz.      

 

5--Bu yöntemle cilt tamamen yenileniyor ve hiçbir iz kalmıyor. Örneğin klasik yöntemlerle göz kapağı soyulamaz. Ama bu karışım ile göz kapağı ve göz altını bile tamamen yenileyebiliyoruz. Deriyi kemiğe kadar yenilemek mümkün.

 

5.1--Öğrencilere de uyguladım. Örneğin bir doğum lekesi veya ben gibi eşgal yaratan cilt problemlerinden dolayı polis kolejinden atılan öğrenciler oluyor. Onlar üzerinde de bu uygulamayı yaptım ve okula geri dönebilen öğrenciler oldu böylelikle.

 

6-- Sedef gibi hastalıklarda da işe yarıyor mu-Kısa süreli rahatlama sağlanabiliyor. Sedef deri tabakasından değil, vücudun iç mekanizmalarından kaynaklanan bir problem.

 

Kaynak:Yeni Aktüel-2012-63

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 157

Eklenme Tarihi : 24.06.2022

Önceki sayfaya geri dön.