MAKALELER / Ultrason ile Çamaşır-Bulaşık Yıkamak





Ultrason ile Çamaşır-Bulaşık Yıkamak:

 

1--Indiegogo üzerinden pazarlanan ve gerekli bağışı toplayan Sonic Soak, modüle edilmiş ultrasonik ses dalgalarını kullanıyor.

 

1.1--Kir ve bakterilere mikroskobik seviyede ulaşarak derinlemesine temizleyen cihaz, aynı zamanda su ve enerjiyi de verimli kullanmaya yardımcı oluyor.

 

2--Sonic Soak’ı kullanmak için bir kabın içine su, deterjan ve temizlenecek çamaşırlar, bulaşık veya diğer objeleri koymak yeterli. Sonic Soak içinde bulunduğu sıvı ortama ultrason dalgaları yayarak, mikroskobik boyutta stabil olmayan kabarcıklar üretiyor.

 

2.1--Bu kabarcıklar ise temizlenmesi gereken objelere ulaşarak patlıyorlar. Bu baskı ise yağ, bakteri ve kiri temizliyor. Cihaz yağmur sesini andıran bir sesle çalışıyormuş.

 

2.2--Sonic Soak meyve ve sebzelerden bebek eşyalarına, tıraş bıçaklarından diş fırçalarına, çamaşırdan bulaşığa, ellerinizden oyuncaklara kadar hemen hemen her şeyi temizlemek İçin kullanılabiliyor,

 

Kaynak:HBTSayı 100 -23 Şubat 2018--https://www.indiegogo.com/projects/so- nic-soak-the-ultimate-ultrasonic-cleaning-tool-home-travel#/





Makalenin İzlenme Sayısı : 148

Eklenme Tarihi : 24.06.2022

Önceki sayfaya geri dön.