MAKALELER / Şirket-Şirketler İçin İş Fikirleri- Jim Skinner





Şirket-Şirketler İçin İş Fikirleri- Jim Skinner:

 

1--Jim Skinner, geçtiğimiz yıl sanayinin En Yaratıcı 10 Kişi'sinden biri olarak seçildi. Şirketin "Kazanma Planı" olarak tanımlanan stratejisi, marka, müşteri ve restoran için en önemli olan konulara odaklanmayı içeriyor.

 

1.1--Duygularınızı kontrol altına alabilirseniz, başarılı yatırımcı olabilirsiniz.

 

1.2--Para kazanmak kolaydır. Para kaybetmemek daha zordur.

 

1.3--Başarılı bir yatırım heyecan verici değildir. Örneğin, Warren Buffet Coke'u satın aldı ve senelerdir şirket için hiçbirşey yapmadı.

 

1.4--Hiçkimse bir sabah yatağından kalkıp, dünyada neler olacağını tam olarak bilemez. Kimse bir hisse senedinin ne yönde hareket edeceğini % 100 tahmin edemez.

 

1.4--Eğer bir şeyin nasıl sonuçlanacağı konusunda emin değilseniz, birsey yapmayın. Perakende yatırımcısının büyük fon kuruluşlarına kıyasla en büyük avantajı, hiçbirşey yapmama seçeneğine sahip olmasıdır.

 

1.5--Eğer kırk yılda bir, emin olduğunuz bir sey görürseniz, hemen atılın.

 

1.6--Şartlar net olarak tanımlanmadıkça ve söz konusu olan riskler belirlenmedikçe, tanımadığımız bir insana asla para vermeyin; çünkü bu para asla size geri dönmez.

 

1.7--Eğer yatırımcıysanız, her türlü riski tanımanız gerekir. Eğer risklerin tamamını biliyorsanız, o zaman bunları engellemek için bir sey yapabilirsiniz. Kendinizi bir sigorta şirketi gibi düşünün. Emin olmadığınız riskleri, sigortalayın.

 

1.8--Marketing çalışmaları için milyonlarca dolar harcıyoruz; fakat ben verdiğiniz siparişi yanlış alırsam, herseyi mahfetmis olurum; çünkü bu noktada siz reklamlarımızın ne kadar başarılı olduğuna bakmazsınız.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 136

Eklenme Tarihi : 24.06.2022

Önceki sayfaya geri dön.