MAKALELER / Mantar-Reishi Mantar Sağlığa Faydaları





Mantar-Reishi Mantar Sağlığa Faydaları:

 

1—Kanser karşıtı-Kanser riskine karşı koruyucu etki.

 

1.1--Kanser yönünden risk grubunda olan kişilerin-yoğun stres altında veya yoğun hava kirliliği ortamında çalışan, işi gereği radyasyon - kimyasallara maruz kalan kişilerin kullanması önerilir.

 

2--Bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi ile genetik, bulaşıcı hastalık ve yaşlanmaya bağlı gelişebilen birçok hastalığa karşı koruyucu özelliği vardır.

 

3--Kan dolaşımını düzenlemeye yardım eder.Bu suretle kalp krizi ve spazmı, damarlarda tıkanma, felç gibi riskleri önler.

 

4--Vücutta biriken toksinlerden arınmayı kolaylaştırır. Kandaki oksijen miktarının artmasına ve kan akışının düzenlenmesine yardımcı olur. Böylelikle cilde gelen oksijen ve besin miktarında yükselme, cilt üzerinde iyileştirici etkiler gözlemlenebilir.

 

5--Sürekli kullanımda stres seviyesinde azalma ve uyku düzeninde düzelme görülür. Hücre yenileyici özellikleri nedeniyle yaşlanmayı geciktirici (anti-aging) etki gösterir. Sinir, dolaşım, solunum, boşaltım, kas ve kemik sistemlerini güçlendirici özelliğiyle öne çıkar.

 

6--Yüksek tansiyon, kolesterol, diyabet, bronşit, prostat gibi problemlere iyi gelir. Karaciğer bozuklukları, hepatit, HIV/AIDS gibi hastalıklardan korur ve bu hastalıklarla savaşır.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 129

Eklenme Tarihi : 21.06.2022

Önceki sayfaya geri dön.