MAKALELER / EKG Kiosku-Arçelik Corensis Sağlık Kiosku






EKG Kiosku-Arçelik Corensis Sağlık Kiosku:

 

1--Sağlık sektöründe teknolojiler geliştiren Arçelik, bu alanda bü-yümeye devam ediyor. Arçelik’in Türk mühendisleri tarafından inovatifbir çözüm olarak geliştirilen, kullanıcıların tansiyon, EKG gibi temel ölçümlerini hızlı ve yardım almadan gerçekleştirmesini sağlayan Corensis Sağlık Kiosku, hastalar ve sağlık personellerinin temasını azaltarak, çıkan sonuçları otomatik ve anlık olarak sağlık personelinin erişimine sunuyor.

 

2--A' Design Awards, Good Design Awards, Medtech Breakthrough Awards ve DoktorClub Ödüllerinden 5 ödülle dönen yeni nesil tele-sağlık çözümü Corensis Sağ¬lık Kiosku, Intel’in COVID-19 dö-neminde başlattığı “Intel Pandemiyle Mücadele Teknolojisi Girişimi” programından Avrupa’daki en büyük payı alarak 425 bin dolarlık bir kaynak yarattı.

 

2.1--Arçelik Strateji ve Dijitalden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Utku Barış Pazar, "Corensis Sağlık Kiosku ile hedefimiz, hastaların EKG, tansiyon gibi temel sağlık ölçümlerini kendi kendilerine gerçekleştirebilmelerini sağlamak” dedi.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 140

Eklenme Tarihi : 08.04.2022

Önceki sayfaya geri dön.