MAKALELER / Facebook İşbirliği İle Sanatkarlara Dijital Satış Eğitimi





Facebook İşbirliği İle Sanatkarlara Dijital Satış Eğitimi:

 

1--Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Facebook işbirliği ile yöresel ve geleneksel üretim alanlarıyla öne çıkan kentteki zanaatkarlara sosyal ağlardan satış eğitimi verecek.

 

2--‘Zor Zanaat’ programı ile katılımcı usta ve sanatçılara dijital eğitimler verilecek. Program zanaatkarların işletmelerini büyütmelerini ve uluslararası pazarlara ulaşabilmelerini amaçlıyor.

 

3--2021 Mayıs ayında başlayacak eğitimde dijital pazarlama ve aralarında Facebook, İnstagram ve Whatsapp’ın da olduğu 2 ana müfredata göre program seyir gösterecek. Eğitimler, pazartesi ve sah günleri haftada iki gün olmak üzere toplamda 4 hafta sürecek.

 

4--Çevrimiçi gerçekleşecek eğitimlerde katılımcılardan işletmelerini anlatan kısa bir sunum yapılması istenecek. Sunum değerlendirmesinin ardından katılımcılara mentorluk desteği verilecek.

 

5--Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, projeye ilişkin, şunları söyledi: “Zanaatkar ve geleneksel sanatçıların avantaja sahip olabilmeleri için Facebook’un başlattığı Zor Zanaat programına dahil oluyoruz. Bu programın sunacağı dijital eğitimler sayesinde Gaziantep’in büyük potansiyele sahip ustalarına eserlerini hem dünyaya tanıtmaları hem de gelecek nesillere aktarmaları için destek olacağız.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 209

Eklenme Tarihi : 08.04.2022

Önceki sayfaya geri dön.