MAKALELER / Sosyal Medya Uygulaması-Türkçe-Ablo





Sosyal Medya Uygulaması-Türkçe-Ablo:

 

1--Dünyanın dört bir yanından insanlarla Türkçe sohbet edilmesini sağlayan sosyalleşme uygulaması Ablo, canlı çeviri özelliği sayesinde dil bariyerini ortadan kaldırıyor.

 

2--Herhangi bir yabancı dili olmayan kullanıcılar, Ablo üzerinde ana dillerini kullanarak ister yazılı ister video sohbete katılıp, dünyanın her yerinden gençlerle arkadaş olabiliyor.

 

3--2019’da Google Play’de en iyi uygulama seçilen ve 233’ten fazla ülkede, 30 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Ablo, karşındakinin dilini Türkçe’ye çevirmenin yanında, Türkçe iletişimi, sorulan soruları da karşıdaki kullanıcının diline çeviriyor.

 

4--Örneğin Ablo’da kullanıcılar farklı ülkelerden insanlarla en sevdikleri Kore dizisi hakkında konuşabiliyor, Brezilya’daki yeni dans akımının bir parçası olabiliyor, ülkelerindeki iklim değişikliğine karşı alman önlemleri karşılıklı tartışabiliyor ve başka şehirleri, orada yaşayan birisi rehberliğinde gezebiliyor.

 

5--Tüm kullanıcıların başlatabildiği Canlı Rehber Yayını ile diğer kullanıcılar bilmedikleri dünya sokaklarını canlı yayında, kendi dillerine anında çeviri ile beraber dolaşabiliyor. Ablo’da kullanıcılar, koltuklarından kalkmadan Roma’yı İtalyan bir rehber ile kendi dillerinde gezebiliyor.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 159

Eklenme Tarihi : 21.12.2021

Önceki sayfaya geri dön.