MAKALELER / Kapanmayan Açık Yaralar Kurtçuk Tedavisi ile Şifa Bulabilir






Kapanmayan Açık Yaralar  Kurtçuk Tedavisi ile Şifa Bulabilir:

 

1—Cerrahpaşa Tıp Fak.Tıbbi Mikrobiyoloji ABD görevli olan Doç. Dr. Erdal Polat, antibiyotik tedavisiyle kapanmayan ve deri üzerinde  kalıcı hasar gibi görünen yaraların tıp dilinde “larva” olarak tanımlanan “kurt tedavisi” ile kapatıldığını söyledi.

 

2--Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Araştırma Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Enstitüsünce düzenlenen bir program için kente gelen Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, “kurt tedavisi”nin açık yara kapama tedavi yöntemi olduğunu söyledi.

 

3--Kurt tedavisi”ni yaklaşık 12 yıldır uyguladıklarını ve çok güzel sonuçlar aldıklarını dile getiren Polat, 6 yıldır da kan dolaşımı şikayetiyle gelen vatandaşlara sülük tedavisi ile yardımcı olmaya çalıştıklarını kaydetti.

 

4--Doç. Dr. Polat, “kurt tedavisi”ni her türlü açık yaraya uygulayabildiklerini belirterek, “Kurt tedavisini yaklaşık olarak 12 yıldır uyguluyoruz, bu süreçte 10 binin üstünden bir hasta potansiyeline ulaştık.

 

5--Başta diyabet hastaları, açık yaralar, behçet hastalıkları, pyoderma gangrenosum hastalığı, dünyada ilk uyguladığımız vakalardır. Kurt tedavisini açık her türlü yaraya uygulayabiliyoruz.” diye konuştu.

 

Kaynak:www.milligazete.com.tr

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 819

Eklenme Tarihi : 10.09.2019

Önceki sayfaya geri dön.