MAKALELER / Uzaylıların Dünyaya Gelmesi Mümkün mü







Uzaylıların Dünyaya Gelmesi Mümkün mü

 

1--Ankara Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Ethem Derman, Uzaylılar'ın Dünya'ya gelmelerinin mümkün olamayacağını söyledi

 

2--Uzaydaki gezegenlerde yaşam olabilir gayet doğal fakat oradan kalkıp bize gelemezler.

Yollar çok uzak. 5, 10, 20 ışık yılı ne demektir ? ordan bize gelemezler o yolu aşabilmeleri için uzay aracını enerji ile doldurmaları lazım ve müthiş bir hızla gelebilmeleri lazım.

 

3--İnsanoğlu ışık hızının yüzde birine ulaşamadı henüz ama bu kavuşamadığımız bize gelen insanlar ışık hızına ulaşmış insanlar, olur mu ?

 

4--Prof. Dr. Ethem Derman, televizyonlarda çıkan UFO haberleri ve görüntüleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “O televizyonlarda ikide bir uzaydan geldiler, video ile çektik, şunları bulduk falan diyenlerin hepsi yalan söylüyor. İnsanlarımızın bunlara inanmaması lazım ve bilimsel düşünceye değer vermelerini istiyoruz.

 

4.1--Fransa ve birçok Avrupa ülkesinde UFO gördüm diyenlerin dosyaları yayınlanıyor. Hiçbiri UFO değil, uçan daire değil bunu herkes biliyor. Bilim dünyası biliyor fakat bir takım sahtekarlar, bilgisiz insanlara yalan söyleyerek inandırmaya çalışıyorlar sorun orada. Bu sahtekarlardan kurtulmamız lazım” ifadelerini kullandı


5--Yorum:Ethem hoca haklı mesafeler milyon ışık yılı ancak kurt deliği gibi mesafeyi anormal biçimde kısaltan olgularda olabilir.Uzayda çeşitli uzay ırkları olabilir.Teknolojik ve sosyolojik ve de inanç sistemi olarak dünya insanından çok daha farklı alt veya üst düzeyde olabilirler.Ancak her bedende madde ötesi bir ruh varsa onlarında ruhu herhalde olmalı.Bu anlamda Cennet ve cehennem madde ötesi tüm evrenin ruhlarının toplandığı bir yer olabilir.

 

Kaynakça: http://www.yenimesaj.com.tr/




Makalenin İzlenme Sayısı : 251

Eklenme Tarihi : 21.11.2021

Önceki sayfaya geri dön.