MAKALELER / Almanya’daki Şarj İstasyonlarında Vestel Teknolojisi Kullanılacak





Almanya’daki Şarj İstasyonlarında Vestel Teknolojisi Kullanılacak

 

1--Vestel, Alman enerji şirketi E.ON ile yaptığı yeni işbirliği anlaşmasıyla ihracatını artıracak. Yapılan anlaşma kapsamında Almanya’daki şarj istasyonlarında Vestel teknolojisi kullanılacak.

 

2--Fotovoltaik panel, enerji depolama, elektromobilite, akıllı sayaçlar, enerji kontrolleri, verimlilik üzerine çözümler üreten ve 6 bin çalışanı bulunan E.ON, Almanya genelinde birçok lokasyona sahip.

 

2.1--Yaklaşık 14 milyon konut, iş yeri ve sanayi bölgesinin hizmet aldığı E.ON daha ekolojik ve dijital bir enerji dünyası için çalışmalarını sürdürüyor.

 

3--Türkiye’de ürettiği teknolojileri 157 ülkede kullanıcıların hizmetine sunan Vestel, Türkiye’nin ihracatına katkıda bulunacak yeni bir işbirliğini hayata geçirdi.

 

3.1--Vestel, Almanya’nın önde gelen enerji şirketlerinden E.ON ile elektrikli şarj cihazları üretimi için anlaşmaya vardı.

 

4—Yorum:

 

1—Enerji Bakanlığı 2030 da benzinli ve dizel araçların piyasadan çekilmesi ile bu boşluğu dolduracak elektrikli otoların şarj istasyonlarını ve hidrojen dolum ve üretim istasyonlarını üretip daha sonra bu istasyonları özele devredebilir.Bir an önce bu istasyonların şarj istasyonlarının devreye alınması için gereken yapılabilir.Vestel vs firmalarla bunların imali yapılabilir.

 

Kaynak: https://www.dunya.com/

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 240

Eklenme Tarihi : 21.11.2021

Önceki sayfaya geri dön.