MAKALELER / Falun Dafa





Falun Dafa:

1—Falun Dafa ; kişide  ,doğruluk,dürüstlük,merhamet,sabır,dayanıklılık gibi kavramların geliştirilmesini öğretiyor.

2--İnsanlar ,bu kavramlara göre oluşturulan yaşam biçiminin doğal sonucu olarak korkularından yavaş yavaş kurtulmakta,öfke,sinir,stres kaygılarından uzaklaşmaktadırlar.Ve parazit fikirleri zihinlerinde barındırmadıkları-zihinsel saflığa doğru ilerledikleri ve zihinsel sürtünmelere enerji harcamadıkları için enerji seviyeleri yükselmekte.

3--Bu enerji akışkanlara mekaniği benzeşimlerine göre sürtünme lere harcanan beyinsel süreçler,akışın çapının yani temsil ettiği beyin alanının 5. Kuvveti ile ters ilişkili olduğu için ,sonuçta parazit fikirler tüm beyni meşgul etmektedir.Bunların ilkele kapıları ile kapatılması sonucu oluşan Yüksek enerji seviyesine bağlı olarak hastalık fenomenleri ve korkulara minimuma inmekte.Hasatlık fenomenleri düşük enerji seviyelerinde oluşacağı için,yüksek enerji seviyelerine geçmeyi sağlayan teknik ve ilkeler ile yaşamak sonuçta kişinin hastalıklarının ortadan kalkmasına sağlıklı yaşam şartlarına ulaşmayı mümkün kılıyor.

5—Falun Dafa 5 takım egzersizden oluşmakta,grup ile yapıldığında grubun kuvvetlendirici çarpan etkisi tüm grup üyelerinin enerji seviyeleri,kişisel seviyenin üstüne çıkarabiliyor.Falun Dafa ile parazit fikirlere ve ruha aykırı davranışlardan insanlar kurtulduğu için ruhsal bir rahatlama sağlanmakta.Enerji seviyesinin yükselmesi vucuttaki enerji kanallarının daha da açılmasını sağlayarak ruhsal zindeliği çarpan etkisi ile kuvvetlendirmekte.

6--Falun Dafa uygulayıcıları cesaretleri ve direnme güçlerini ilkelerinden alıyorlar.

7--Falun Dafa uygulayaıcıları asla yalan söylemeke,canlıyı asla öldürmemek ,dışarıdan dengesini bozacak hiçbir maddey hatta ilaç gibi  i kabul etmemek  gibi temel ilkelere sahiptirler.

8--Egzersiz alalanları,egzersiz ve kitaplarını ücretsiz indirmek için www.falun-dafa.org.tr adresinden ulaşılabilir.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 198

Eklenme Tarihi : 21.10.2021

Önceki sayfaya geri dön.