MAKALELER / Kaynak Simülatörü ile Kaynakçılık Eğitimi





Kaynak Simülatörü ile Kaynakçılık Eğitimi:

 

1--Türkiye'nin lider kaynak uzmanı Eczacıbaşı-Lincoln Electric As- kaynak, portföyünü Vrtex® Mobile Kaynak Eğitim Simülatörü ile genişletti.

 

2--Her ortamda maliyetsiz ve teknolojik kaynak eğitimi imkanı sunan ürün, kolay taşınabilir yapısı ve kullanım seçenekleriyle kaynak eğitiminde ekonomik çözüm sunuyor.

 

2.1--Geleneksel kaynak eğitimini desteklemek ve geliştirmek amacıyla tasarlanan Vrtex Mobile, eğitim, yetenek değerlendirme, işe alım ve detaylı inceleme için en ideal seçenek olarak öne çıkıyor.

 

2.2--Öğrencilerin doğru kaynak tekniklerini daha iyi anlamalarını sağlamak amacıyla kaynak sırasında ilerleme hızı, konum, çalışma açıları ve serbest tel mesafesi gibi görsel ipuçlarının bulunduğu gerçek zamanlı geri bildirimler sunan Vrtex Mobile, hatayı anında işaret ederek.kullanıcılara anbean eğitim veriyor. Kaynak sırasında yapılan hataların sonuçları, değerlendirme ekranında kullanıcıya sunuluyor.

 

3--Eczacıbaşı-Lincoln Electric Askaynak'ın çok sayıdaki yenilikçi ürünü hakkında bilgi almak için

www.askaynak.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.


4--Yorum:Teknik Okullarda ve çıraklık okullarında kaynak eğitimleri öncelikle simülatör ardın pratik kaynak eğitimi ile yapılabilir.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 233

Eklenme Tarihi : 21.10.2021

Önceki sayfaya geri dön.