MAKALELER / Suyun Hafızası- Malzemelerin İnsan Bünyesine Uygunluğu






Suyun Hafızası- Malzemelerin İnsan Bünyesine Uygunluğu:



1--Japon araştırmacı Masaru Emoto nun su kristallerini fotoğrafladığı çalışmasında,/Suyun Gizli Mesajı-Kuraldışı Yayınları)kendisine aşk,barış,şükran gibi olumlu,aptal,nefret, gibi olumsuz ifadelerin yazılı olduğı kağıtların sarılı olduğu şişeler,-20 C de 3 saat boyunca bekletip ardından çekilen suyun  kristal fotoğraflarında,insanın düşüncelerinin,niyetinin, müziğin,kelimelerin,titreşimsel enerjisinin suyun kristal yapısında değişime yol açtığı saptanmıştır.



2--Benzer deneyler pirin içinde yapılmış olup  1 aylık süreler için, içine pirinç konmuş şişelerde yapılmış sonuçta ;olumsuz ifadelerin Pirincin rengini simsiyah-kötü kokulu,olumlu ifadelerde ise pirincin renginin sarı renk aldığı saptanmıştır.Bu özelliği suyun hafızası olarak yorumlamak mümkün olabilir.



3--Suyun -20 C kristal yapılarının mikroskopta izlenmesi ile insan organizmasına nelerin uygun nelerin uygun olmadığı konusunda bize fikir verici yaklaşımlar sağlayabilir.



3.1--Örneğin yeni üretilen bir giysi malzemesi-yeni üretilen bir cihaz veya ilacı,içinde saf su bulunan şişelerin çevresine bant ile tutturup 3 saat boyunca -20 C soğutup suyun kristal yapıları incelenerek-mikroskopta kristal yapılarına bakılarak,mevcut insan bünyesine uygun malzemeler ile bir karşılaştırma yapılarak yeni malzemenin uygun olup olmadığı için bir çıkarım yapılabilir.



3.2--Zira insan vucudunun % 70 i sudur.ve bu suyun hafızasının varlığı aynı zamanda dünyadaki yaşamının yada insandaki yaşamın belleği anlamına gelir.



4--Suyun özellikleri:



1-Tavuğun % 75 i filin ise % 70 i ,karpuzun % 95 i , ağacın % 75 i su dan  oluşmaktadır.



2-Dünya yüzeyinin % 80 i sudan oluşmaktadır.



3-Dünyadaki tünm suların % 97 si deniz ve okyanuslardan oluşmaktadır.Tüm suların sadece % 1 i içilebilir niteliktedir.



4-İnsanların Vücutlarında Su oranları:



a)-Kadınların vücutlarındaki su oranı erkeklere göre daha az,



b)-şişman insanların vücutlarındaki su oranı zayıflara göre daha az miktardadır.



c)-Bebeklerin ve çocukların vücutlarındaki su oranı yetişkinlere göre daha fazladır.






Makalenin İzlenme Sayısı : 593

Eklenme Tarihi : 26.08.2019

Önceki sayfaya geri dön.