MAKALELER / Beyinde Evrensel Halografi





Beyinde Evrensel Halografi:

 

1--Parapsikoloji veya mistik literatürde zihin yoluyla seyahatler anlatılır.Kişi,zihin yoluyla çeşitli mekanları ziyarete gider ve dolaşır.Kimi yerde astral seyahat olarak anlatılan bu olay nasıl bir Fenomendir.

 

2--Yapılan son deneylerde beynin dokunulmaması gereken bir bölgesi,uyarılmış ve bunu yaşayan kişi,bedenini yerde kendini havada hissettiğini ifade etmiştir.


Bu olay,astral seyahati ifade eden bu olayın bir bakıma beynin bir fonksiyonu ya da beyin tarafından kontrol edilen bir fenomen olduğunu göstermektedir.

 

3--Şizofrenik bozukluklarla paralel giden bu olgulardan biride depersonalizsyon bozukluğudur.Bu bozuklukta,vucudun bir kısmı kişiye yabancı gelir.


Bu olayı iki türlü yorumlamak mümkündür.1-Bu bozukluğu ruhun.bedeni tanımlaması bozukluğu olarak ifade edebiliriz.

 

3.1--Bazı nöroleptikler,dopamin blokajı sırasında Bu etkiyi ortaya çıkarabilir.Benzer şekilde kişinin kendi ruhunun,ruhunun farkına varması Sırasında da aynı duygu ortaya çıkabilir.


Yani ruh kendi farkına varmaya başladığında benzer Duygu ortaya çıkar.Bu durumda birçok mistik,delilik yada divanelik olarak yorumlamıştır.

 

4--Ancak biz bu olguyu yani depersonalizsayonu süper bir bilgisayar olan beyinde belli bir Bölgesinde vücudun,organlarını tanımlama bozukluğu olarak görmek gerektiği düşüncesi gerektiğidir.


Esrar içen bir kişinin bir kibrit kutusuna girmesi,nasıl bir algılama bozukluğu ise Depersonalizasyonda bir tanımlama bozukluk problemidir.

 

5--Astral seyahatta beynin bir fonksiyonu olabilir.Kaynağı ise zihnin yolculuk yapması değil,beynin evrensel bir halografik Sisteme sahip olmasıdır.

 

6--Halografi,parçanın bütünü,bütünün parçayı tanımlayabilmesi,ifade etmesidir.Bu anlamda beyin için evreni ve uzayı tanımlayan bir sisteme sahip olduğu ve bu Sistemin halografik işlediği şeklindedir.

 

7--Eğer siz,zihninizi yeteri kadar halografik bu sistemin bir parçasına odaklayabilirseniz(trans tekniklerle)bu odak noktasından(merkezden çevreye doğru) astral seyahat yapabilir yani zihninizle dünyadan çıkıp aya gidebilirsiniz,


bulutların Üzerinde yüzebilir,bir bitkinin tomurcuğu olarak güneşin doğuşunu yudumlayabilir, balık olarak suda coşkuyla yüzebilirsiniz.

 

8--Bütün bu imkanlar insan beyninde,insan çevresinin Halografik olarak kodlanmasındandır. 


Yani odaklandığınız düşünce ile halografik sisteme Girer ve ayrıntıda daha net görüntü alırken,parçanın büyüklüğü arttıkça görüntü flulaşır.

 

9--Sonuçta,ruhunuzla bir yerden,bir yere gittiğiniz değil,beyinde halografik çevre sistemine Trans tekniklerle odaklanarak girmenizdir.





Makalenin İzlenme Sayısı : 265

Eklenme Tarihi : 21.09.2021

Önceki sayfaya geri dön.