MAKALELER / Negatif Enerji ve Memler





Negatif Enerji ve Memler:

 

1—Negatif Enerji:


1--Çeşitli kültürlerde,evlerin içinde negatif enerjiye-ağırlığa karşı önlemler alınmıştır.Bu anlamda evin içinde üzelik otu tohumu yakmak,evde at nalı bulundurmak,dua kartlarını duvara asmak,evde dua etmek(zira dua bir tür enerji olarak kabul edilirse dua edilen hedefi bir koruma kalkanı gibi sarar ve korur diye düşünülebilir) sayılabilir.


2--Öte yandan evin içine bir sprey şişesine sirke konulup,evin dibi-köşesi özellikle WC-Banyolar sprey sıkılırsa yada yer silme suyuna az miktarda sirke katılırsa evde oluşabilen negatif enerji bir süreliğine azaltılabilir.Negatif enerji oluşumu kirli-dağınık ve pis mekanlarda daha yoğun oluşur.


2.1--Bu nedenle temizlik ve özellikle yer temizlik suyuna sirke katmak ve köşe bucağı sirke ile spreylemek oldukça önemlidir.Evde eşler yanlız kaldığında yakılan mum negatif enerjileri eşlerden uzak tutabilir.Ayrıca 2-3 günde bir banyo yapmak üzerinize sinebilecek negatif enerjilerin su ile dışarı atılmasını sağlayacaktır.Evlilikte karı-kocanın birlikteliği sonrası hemen banyo yapmaları ve erkeğin hem mantar-bakteri-virus hemde negatif enerji sinmesine karşı ağzını sirke ile gargara yapması uygun olacaktır.


3--Vucutta avret temizliği ve erkek ve kadınlarda yüz-vucut bakımı-spor yapmak-yürüyüş-az ve yavaş yemek yemek de negatif enerji konakçılığına karşı bir direnç oluşturacaktır.


4--Toplu yerlerde bulunurken bir kişinin esnemesi ile kişinin esnemeye başlaması halinde esneyen ilk kişiden diğerine ikinci kişinin ağzının açılması ile oluşan enerji beden çukurundan içeri bir negatif enerji girecektir.Bu durumda ağız yolu-biyo enerji tüneli dışında bir giriş olmadığı için esnemek uygun olmayıp-esneme halinde dişler kapalı olarak esnemek uygun olacaktır.


5--Su içerken-yemek yerken hızlı ve uygun olmayan yemek-içmek tarzları bu enerjilerin ağız yoluya vucuda girmesi anlamına gelecektir.


6--Psikiyatride elektroşok ile hastanın üzerine sinen bu enerji akımlarının şok ile dağıtılabilmekte olduğu düşünülebilir.Psikiyatride TM tekniği ile bu enerjiler(kafaya verilen yavaş elektrik akımları) konakçı negatif eneri alanları dağıtılabilmekte olduğu düşünülebilir.


6.1--Bu giren enerji kendisi kana karışarak ya kendini uyur durumda tutacak yada aktive edecektir.Aktivasyon durumunda beynin düşünce üreten alanlarına etki ederek,kişinin korkularına vs ilgi bozuk fikirler ortaya çıkabilmektedir.Bazı durumlarda bu enerji obsesif-kompulsif takıntılı fikirlere yol açabilmektedir.Bazı obsesyon ilaçları(antidepressanlar) bu tür negatif enerjileri özellikle boğaz bölgesinde troid-tükrük bezlerine etki ederek bu tür konakçı enerjilerin uzaklaşmasına neden olabilir.


6.2--Bazı depresyonlar vs da hastaların bakım düşkünlüğü bu konakçı enerjilerin kişinin vucudun da bulunması ile ilgili olduğu yorumlanabilir.


7--Negatif enerji akımları özellikle kişilerde korku durumlarında oluşan biyoenerji alan zayıflığında etken olduğu düşünülürse çocuklarımızı inançlı-özgür ve bilimsel hurafeden uzak yetiştirmeliyiz.


8--Evlerin sabah-güneş doğması-akşam güneş batmadan önce havalandırılması-yağmurlu havalarda ve saat 12 den sonra kapı-pencerelerin kapalı tutulması yine bu tür enerji akımlarına karşı direnç oluşturabilir.


9--Yine gece özellikle yağmurlu günlerde oluşan negatif enerji akımına karşı çocuklar ve halkı saat 12 den önce uykuya gitmeleri uygun olabilir


10--Kişilerin enerji seviyesi yüksek(sağlıklı beslenmek)-zihni yapıları sade ve temiz ise bu tür enerjiler kişinin koruma biyo enerji alanına giremeyeceği için etki edemeyecektir.


11--Ve bazı duların gelişi güzel olarak okunması ile iç temizlik anlamında bu tür enerjiden kişi kendini arındırabilir.Bu işlem açık havada örneğin içten dua okunarak yapılabilir.


12--Kişinin enerji alanı ne kadar negatife karşırsa bu tür enerji akımlarına o kadar maruz kalabilir.Bu nedenle kişi kendisi ile çatışmayacak biçimde herhalde günahlardan mümkün olduğu kadar uzak kalarak pozitif enerji seviyesini yüksek tutabilir.


12.1--Kısaca tabiri caiz ise  kişinin taşıyacağı bir günah limiti olabilir.Günah herhalde hergün hergün çok güçlü yapılan bir şey değil belki ayda yılda yapılabilecek-yapılmaması gereken bir şey olabilir.Günah işlenmesi halinde ardından mutlaka hayra yönelik işler yapılması uygun olacaktır.


13--Negatif enerjiler hiçbir zaman bilimsel hale gelemeyecek bilimin sınırında belli belirsiz bir konu olmaya aday bir kuantum sınır alan olgusudur.İnsanlığın varlığı için bu enerjiler gereklidir.tıpkı bakteri,virus gibi.İnsanların yapacağı bu tür enerjilere karşı nasıl direnç oluşturup-toplumu sağlıklı olarak düzenlemek çabası olacaktır.

 

2--Memler:


Tanım:Düşüncelerimizi yönlendiren ve düşünce aktarımında belirleyici bir yol üstlenen Bilinçdışı düşünce türü olan memler, kuntal yapıda bakteri yada daha gelişkin düzeyde organizmalar olarak tanımlanabilir.,İngiliz psikoloğu susan Black More ın tezi olan memlerin özellikleri şunlar olabilir:


1-Fikir ve davranış örnekleri olan memler kendilerine özgü yaşam sürerler ve kendi gelişimleri için İnsanların (belki hayvan ve bitkileri) geçici olarak kullanırlar. 


2-memler homosapiensin evriminde genlerden sonra ikinci en önemli olgudur. 


3-Çok güçlü memler insanlara bunları çoğaltmaları için komut verebilmektedir. kaba ve çirkin sözlerde memler unutulurken , ince ve anlamlı, şakalı sözcükler ile memler yayılmaya devam ederler. 


4- Dedikodu türü konuşmalar,beynin arkasında kalan sıkışıp kalan memlerin serbest kalmasını sağlar. 


5- Yazı,matbaa,fax,Radyo birer mem aracıdır. 


6-Fedakar davranıştan kasıt, Kişinin kendi memlerini diğerlerine güçlü biçimde iletilmesini sağlamaktır . 


7- Evrim;Bin yıllık süre içinde kafatasının biyotopunda yürürlükte olan öznelerin hayali tasvirlerinin üreten memleri yaratmıştır. 


8-Memlerin üretiminde;kortekste biliş akışı çok önemlidir memler bu akışın doğal sonucu olarak oluşmuş bir nevi direnç gibi ele alınabilir. Direnç anlamında mem üretimi, akışın debisinin karesi ile doğru, bu akışın kontrol edildiği beyin alanın 5. kuvvetiyle ters orantılı olarak oluşur. Akış hızı arttıkça, yada temsil edilen beyin azaldıkça,mem üretimi artar türbülansta sadece akış hızının karesi ile doğru orantılı olarak artar.Kısaca memsel üretim için; insanlarda biliş akışı hızı belirli bir değerin üstünde olmalıdır. Memlerin kontrolunu sağlayan parametrelerin kullanılması ile dünyamıza da huzur gelecektir Şehir karmaşası şehirde yüksek iş hızı, uyuşturucuların kullanımı, doğal olmayan mimari biliş akışını hızlandırarak mem üretimide bir çok karşılığa terör ve cinayet olaylarına neden olabilmektedir.


13-Memler elektromanyetik dalgalarının bazı boylarından etkilenebilir Bu imkan bize memleri olmaları gerektiği miktarda tutmamız için iyi bir araç olabilir Özellikle akıl hastaneleri,yoğun bakım üniteleri ve istihbarat odalarında bu cihazlara gerek olduğu açıktır.

 

9- Bir çok sahte peygambere vahiy gelmesi, bazı liderlerin tarikatler yoluyla bir nevi bilgilenmesi yada hipnozda deneği söyleten memler olabilir. 


10-Memler sonuçta düşünce süreçlerinin bir parçasıdır. Memler; karınca benzeri basit fonksiyonlara sahip, bir araya geldiklerinde olağan üstü önem kazanan,beynin zihin uzayında ürettiği lojik kuantal yapının sonucu olan fiziksel özellikleride olan yazılım paketleri olabilir. Düşüncenin blokajı (dopaminerjik blokaj )ile bunları kişiye etkilemesi yada bunların kişinin korteksinde üretimi en aza inebilir. 


11-Cinnet gibi vakalarda etik ve ahlaki normalar uymayan karakterdeki memler, İnsan davranışını Anlık olarak kontrol etmeye ve kendi isteklerini gerçekleştirmeye çalışabilir. 


12-Memler organizma düzeyinde olabileceği gibi bakteri düzeyinde gelişkinliğe sahip olabilir.


12.1-Mem in enerji seviyesi yüksek ise daha yüksek enerji seviyeli bir varlıkla düşük ise düşük enerji seviyeli bir insanla sembiyotik yaşayabilir. Obsesyonun temeli mem ler olabilir.Genellikle mem, bir insana, enerji koridoru olan ağızdan girip, kana karışarak vücutta belirli bir bölgede aktif veya inaktif olarak yaşayabilirler. Bu anlamda esneme ile vücuda girip çıkabilirler. 


13-Mayaların insan kurban etme törenlerindeki amaç enerji seviyesi düşük memleri,negatif duygu ve enerji ile beslemek düşüncesi olabilir. 


14-Sufilerin kullandığı bazı mantralar ile dinlerde dualar,(kelimeler ile zihni biçimlendirme) zihin uzayını memlerden steril hale getirilebilir. 


15-Mem, davranışını bir dalga fonksiyonuna bindirilmiş aktivasyon olasılığı ile gerçekleştirilebilir. Sabit hızlı dalga fonksiyonu ile bu gerçekleşmez.Hiperaktif zihinde mem in istediği olan dalga fonksiyonu çökerek kişiye istediğini yaptırabilir Uyusturucular ile beynin biliş hızı artar Bu da mem in istediğini gerçekleştirebileceği ortamdır . 


16-Memler ruhsal olmayan kunatal organize enerjik yapılardır. 


17-Kitle iletişim araçlarının ürettiği memler ile toplumlar kontrol edilmeye çalışabilir. 


18-serbest bir mem insanın bildiğinin ötesini bilemez. 


19-memlerle ilgili olaylar tarihsel süreçte farklı kültürlerde (arap,İskandinav,ortaasya )farklı isimlerle anlatılmaya çalışılmıştır. 


20-Memlerin vücuda girişi muhtemelen esneme anında ağız yoluyla olmaktadır Vücuda giren mem bağırsaklardaki yada ilgili organdaki serotonin aktivasyonunu etkileyerek kişinin davranışında etken olabilir. Bunun nedeni,serotonin aktivasyon frekansı ile kuantal yapılı memin frekanslarının kilitlenmesidir. Serotoninin en büyük kaynaklarından biriside ikinci bir beyin olan bağırsaklarıdır Yine vücuda karışan mem dışkı yoluyla atılabilir Dualar anti memetik yazılımlar olarak memelerin ağız yoluyla dışarı atılmasını sağlayabilir.. 


ABD de Bir çocuğun vücundan şeytan çıkarma seansı sırasında, beyin görüntüleme tekniği ile alınan görüntülerde, beynin serotonin aktivasyonun yoğun olduğu bölgelerinde aşırı faaliyet artışı tespit edilmiştir. Psikotroplar, memeleri vücuttan esneme suretiyle dışarı atarlar (çocukların gece yatağı ıslatmalarında kullanılan antidepressanlar ile memler dışarı atılırken- alkol-uyuşturucu vasıtasıyla ,vücuttan içeri alınabilir.)


Ayrıca yağmurlu yada aşırı sıcak - aşırı soğukta çoğalan memler, insanlarda-hayvanlarda rüyaları etkileyebilirler. Oruç,perhiz,ibadet, gibi davranışlar,serotonin aktivasyonunu etkilemek suretiyle memlerin vücuttan atılmasında etken olabilir.Çözüm:Antidepressanların en doğalı yani serotonin yapımına katılan C vitamini+Oksijen.


Kaynakça:CBT-694-/18




Makalenin İzlenme Sayısı : 225

Eklenme Tarihi : 21.09.2021

Önceki sayfaya geri dön.