MAKALELER / Elf ler ve İslam





Elf ler ve İslam-Parapsikolojik Fenomenler-:


**Bu yazı bir yorum yazısıdır.

 

1—Üç Harfliler(Elf vs)üzerine yorumlar:

 

1—Elflerin bedenleri insan bedenin çok ince hali olabilir.

 

2—Gıdaları tıpkı insanların beslendiği gibi olabilir.

 

3—Bedenleri çok ince olduğu için çok hızlı hareket edebilirler.

 

4—İnsanlar gibi doğar-büyür ve ölürler.Ömürleri çok uzun olabilir.

 

5—Gaybı sadece yaradan bilir.Bu varlıklardan gelecekle ilgi bilgi almak anlamsızdır.Gelecek kaotikdir.Gelecek gibi çok değişkenli Kaotik sistemlerde ancak çok kısa süreler için hava durumunda üç günlük tahminler yapılabilir.


5.1--Yani elflerden bilgi alınarak toto tahmini yapmanın anlamsız olacağı açıktır.

 

6—Bu varlıkların ruhu olduğu kabul edilip,İslam inancına göre iyi olanların ahretinin iyi,islama karşı günah olarak atf edilen şeyleri yapanların ahrette cezası alacakları düşünülebilir.

 

7—Bu varlıklar ruh veya hayalet değildir.Ruhlar ahrette yaşar.Ahiret ile yaşamı aynı mekanda iki küre(balon) kabul edip,bu balonlar bir tünel ile bağlı olabilir.Ölüm ile ayaktan ağza doğru organların soğumasıyla bedenden soyulan ruh bu tünelin bekçilerinden geçerek ahrette geçer.


7.1--Yine bu tünelin bekçilerden alınan izinle bu tünelden geçip kendi yakınlarını ziyarete gelebilirler.


7.2--Ahiret yaradanın kurallarının uygulandığı imtihanın sonuçlarının yaşandığı yer olarak yorumlanabilir.

 

8—Üç harflilerin art niyetli olanlarından bazıları gerek büyü vs yönlendirme ile insanların ağzından esneme vs yol ile bedenine girerek,kan yoluyla beyninde düşünce alanlarına etki ederek onlara koru vs duygusu verebilir 


8.1--onlarda uygun olanlarında davranışların değişmesine neden olabilir.Bu durumda psikiyatri tedavi ile bu varlıkların iyi olanların yardım alan elf terapistleri ile (hocalarla) tedavi imkanı olabilir.

 

9—Bu varlıkların bedeni o kadar incedir ki termal kamera ile birlikte görünmez.Bu varlıklar maddenin snırın da yaşadığı için bilimsel olarak deneylerle saptanmaları imkanı olmayabilir.Varlıkları ancak gözlemlere dayanılarak-yorumlanarak yada inanç olarak kabul edilebilir.


9.1--Aynı zamanda bu varlıkları kişi yok kabul ettiğinde bunlarla ilgi fenomenler ortadan kalkabilmektedir.Bu nedenle bu varlıkların ne var nede yok kabul etmek mümkün değildir.


9.2--Birçok ateist bu varlıkları yok kabul ederek onlarla ilgili fenomenlerden-etkilerden uzak kalabilmektedir.Yani bir anlamda onları yok kabul etmek bir nevi korunma sağlayabilmektedir.

 

10—Küresel ısınma doğadaki düzeni bozduğu gibi elflerin düzenini de bozmuştur.Öncelikle küresel ısınma ile mücadele tüm insanların ve elflerin hedefi olmalıdır.


10.1--Ve yeniden sağlıklı karbondioksit oranı sanayi öncesi değerlere çekilmiş bir dünyada herkese yer vardır.


10.2--Elfler eğer varsa liderleri ile dünyanın liderleri görüşerek onların yaşam alanları belirlenebilir ve korunabilir.Kısaca küresel ısınma ile mücadele öncelikli acil bir konu olarak ortaya çıkmıştır.

 

11-Bu valıklar topluluk olarak yaşama düzenine geçmeli ve kendi içlerinde örgütsel yapıyı kurarak kendi içlerinden bazı elflerin, kötü niyetli insanların aleti olmasını önlemeli ve insanlara negatif etki etmekten uzak durmaları sağlanmalıdır.


11.1--Zira dünyadaki karışıklığın bir nedeni de bu gibi hareketler olabilir.Kısaca hiçbir elf kendini falanca ülkenin çıkarları için kullandırmamalı veya ülkeler bu gibi kullanımlardan uzak durmalı.

 

12—İslam dinini hem insanlar hemde elfler huzur –adalet-barış verdiği için tercih edebilir.Din duygusundan yoksunluk ister insan ister elf olsun kişinin uygarlığın ortak ilkelerinden uzaklaşmasına neden olabilir.


12.1--Hele ilkel dinlerin(pagan) esiri olmak herhalde insan da,elf e de hayır getirmez.İslam huzur ve barış-bilim demektir.

 

13—İnsan beyni elfler olmadan da bir çok parapsikolojik fenomeni oluşturacak kadar yeteneklidir.Bu gibi yetenekler sınır durumlarda açığa çıkabilir.


13.1--Bu nedenle insanlar normal sağlıklı sınırlarda kalması için ruh ve zihin-beyin sağlığını gerekirse ilaç kullanarak sağlamak zorundadır.


13.2--Kişinin ruhu yada kendisi beden+beyin arabasını yaşamda doğru şekilde sürmek ve aracını sağlıklı sınırlarda tutmak için gerekirse ilaç bile kullanabilir.

 

14—İnsan beyni tıpkı mide gibi kişinin bir organıdır.İnsan beyin yada bir beyin yazılımı değildir.İnsan hayvandan daha aşağı hale gelebildiği gibi meleklerden daha yukarı çıkabilir.


14.1--İnsanı insan yapan hak din olan islamın ifade ettiği gibi Anadolu islamı ile yorumlanan ilahi kelam-vahiydir ve onun kurallarıdır.


14.2--İnsan cesedi ölümde diğer insanların hazır kullanacağı organ deposu da değildir.Ceset ölüye gösterilen bir saygı ile mezara dinin kurallarına uygun olarak gömülen ve ona dua edilen bir varlıktır.


14.3--İhtiyaç sahibi insanların organ yetmezlikleri için mekanik-bilgisayar ve biyolojik destek sistemleri olup,bunlar daha da gelişecektir.Bu ihtiyaca binaen cesedi organ deposu olarak görmek doğru bir yaklaşım değildir.


14.4--Organ destek sistemleri olarak kalp destek pompaları,ayak-kol protezleri,beyin implantları,böbrek diyaliz pompaları,insulin pompaları ,görme-işitme implantları-hendi hücresinde organ üretme-hücreleri aynı tel kalıba pülverize olarak püskürtmek sözkonusu olabilir.Bu sistemler daha da gelişmektedir.

 

15—Maddenin en küçük hali atom,atomun parçaları,proton-nötron-elektron ve onların parçaları kaurklar(gözlenememekte –sadece belirtileri ile kabul edilmekte) kuarkların temeli temel enerji alanı-yani hiçlik.


15.1--Kısaca maddenin dibi enerji alanı veya hiçlik.Bin insan bedenini her an dalgalanan enerji alanı olarak kabul edebilir.


15.2--Bu insan yeteri kadar zihinsel yoğunlaşma ile uçabilir yada duvarlardan bile geçebilir hatta elfleri görecek kadar alıgılama alanı genişleyebilir yada tıpkı Hz Mevlana gibi aynı anda 7 yerde görünebilir yada temel enerji alanına etki ederek eli ile bir kayayı altın haline getirebilir.


15.3--İnsan bu yeteneklere sahip olduğu halde asıl önemli olan kendi şeytanı olan nefsini ,onu öldürmeden secdeye götürebilecek kadar er kişi olabilir mi.


15.4--Asıl cihad nefsimize karşı verdiğimiz savaş.O yani nefsimiz olmazsa yaşam olamaz. Ancak onun esiri olmadan en az besleyerek,onunla beraber sadece yaradana secde edebilmek gerekir.





Makalenin İzlenme Sayısı : 243

Eklenme Tarihi : 21.09.2021

Önceki sayfaya geri dön.