MAKALELER / Düşünce ve Parapsikoloji





Düşünce ve Parapsikoloji:

 

1--Söz:Şeyh uçmaz.şeyhleri derviş uçurur.Eğer bir şeyh fiziki olarak uçuyorsa bunu sağlayan mürit dervişlerdir.Batıda birçok yeni tarikatlar kuruluyor .Bunun nedeni parapsikolojik gösterilerin ranta dönüşmesi ve bununla tarikat liderinin zevk-u sefa içinde,malikanesinde

rahat bir hayat sürmesi.Güç kavramı çoğullukla sağlanabilir.Bu anlamda her tarikat lideri Yeni müritlerle tarikatını büyütmeye çalışır.

 

2--Her yeni mürit liderin ,parapsikolojik gücünü arttırtır ve bu da daha güçlü gösteri yapma fırsatı yaratır.Lider hedefe bir nazar eder,adam ölebilir.Yada  inayet eder,adam hasta yatağından ayağa kalkar ve yürür.Bütün bu olayları toparladığımızda ortaya düşünce gücü denen kavram çıkar.

 

3--Gerçekte düşünce gücü ile birçok Parapsikolojik fenomen oluşturulabilir.Bu anlamda düşünce gücü ,fiziki  kuvvet bazında bir parametreyede sahiptir denilebilir.

 

4--Bir lazer topu ile bir tank imha edilebilir.Lazer topu nasıl yapılabilir.Lazerin ilk yapımı Yakut kristalini bol ışığa boğmak ile mümkün kılınmıştır.Bu durumda kristal atomlarında Elektronlar bir üst enerji seviyesine çıkmış ve tekrar bir alt yörüngeye inerken tek dalga boylu Kırmızı bir ışık çıkarır ve bu ışık ile bir metal bıçakla keser gibi teli ikiye ayırır.

 

4.1--Burada temel Problemlerden biride bol ışığı elde etmek.Şöyle bir önerme yapılabilir.10 adet belli bir ışık akısı(şiddeti)ne sahip bir ışık kaynağından belli bir mesafede  ince kenarlı merceğe ışık gönderirseniz ,ışık yoğunlasır ve odak noktasında çok güçlü bir ışık elde edilir.Bu merceğin çapı ,4 cm olsun,Bu mercekli ışık kaynaklarından daha büyük çapı 20cm bir mercegin etrafına 10 adet,4cm çaplı merceği,,çapı 20cm olan merceğin etrafına,,odak noktasından uzakta olacak şekilde dizelim.Böylece 20 cm merceği odak noktasında çok daha güçlü bir ışık akısı elde ederiz.

 

4.2--Bu sistemi 5 defa yapalım.ve son merceğin odak noktasınada yakut kristalini koyalım.Yakut kristalinin içinde bulunduğu hücreden tek dalga boylu bir ışık çıkar ve bununla bir lazer topu elde edilmiş olabilir.Tasarım bu şekilde gerisi hesap işi.

 

5--Yukarıdaki düzenek aynı şekilde mürit grubu ve şeyhi arasındadır.

 

5.1--Temel önerme: düşünce tıpkı ışık gibi,belli dalga aralığında bir dalgadır.Bu anlamda düşünce dalgaları,ince kenarlı Bir mercek düzenine sahip müritlerle şeyhe odaklanabilir, şeyh bu düşünce enerjisi ile Bir hastayı ayağa kaldırabilir,bir kaşığı bükebilir,yerden havaya 1m kadar yükselebilir ve havada yürüyebilir,birine nazar eder hasta edebilir.

 

6--Kimi insanlar bu düşünce enerjisini ince kenarlı mercek gibi şeyhine odaklarken,kimi Demokrat karakerli insanlar kendilerine gelen düşünce ışınımını kalın kenarlı mercek gibi Dağıtır,kimi insanlarda tıpkı bir ayna gibi yansıtır.Ayna olabilmek zor iş.

 

7--Eskiden derviş Tarikata girebilmek içim ekmek+su+ibadet ile 1x1m hücrede 1001 gün çile çekerek kalbini temizler ve ayna olurdu.Bu aynada hem kendinizi görür hemde gönderdiğiniz kısa yada Uzun dalga boylu(kötü-iyi niyetli) ışınları üzerinize geri dönerdi.

 

8--Bugün 1001 gün çile çeken Dervişler olmadığı için ,bu işe niyetli negatif enerji üreten bir çok derviş insanlar serbest piyasada majikal rantların peşinde-internette vs koşmakta.


9--Çözüm:ayna karakter+dış bükey mercek haline gelmek ve bunu negatif enerji kaynağına Tavır olarak ortaya koymak.Çocukların bu ışınımla mücadele edecek biçimde tavır olarak geliştirmek. 





Makalenin İzlenme Sayısı : 243

Eklenme Tarihi : 21.09.2021

Önceki sayfaya geri dön.