MAKALELER / CEO lar Temizlikçi Olarak İşe Başlıyabiliyor





CEO lar Temizlikçi Olarak İşe Başlıyor:

 

1--Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İlker Aycı,Alem FM’de Adem Metan’a konuk olan İlker Aycı kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

 

2—Aycı ,THY’ye Yönetim Kurulu Başkanı olduktan sonra tebdili kıyafetle uçak temizlediğini hatırlattı.

 

3--ABD’de CEO’ların atandıktan sonra birkaç departmanda kimliğini açıklamadan çalıştıklarını belirten Aycı, CEO’ların, nasıl bir şirketin başına geldiğini anlamaya çalıştıklarını anlatan Aycı, kendisinin de bu amaçla uçak temizlediğini anlattı.

 

3.1--Aycı o anları şöyle dile getirdi: “Tanınmamak için tebdili kıyafet ile çalışanların arasına girdim. Üzerimde apron kartım yoktu. Vardiyadaki posta başı bana, ‘niçin kartın yok’ deyince ‘İşe yeni girdim. Kartım yetişmedi’ dedim. Fotoğrafımı görüp beni tanımasını istemedim. O gün bana masa temizliği görev verildi.

 

3.2--İnsan kaynaklarında sorumlu müdürümüz de süpürgeciydi. Masaları ve koltuk altlarını temizledim. Postabaşı yanıma ilk ismimle hitap ederek, ‘Mehmet abi, böyle temizlik yaparsan bu uçak rötara girer. 


Senin görevin masa temizliği’ dedi. İki uçak temizledim. Ardından beni süpürgeye verdi.” Aycı, görevlinin ayrıca temizlik yaparken nasıl davranılması gerektiğini gösterdiğini de belirtti.


 




Makalenin İzlenme Sayısı : 219

Eklenme Tarihi : 21.09.2021

Önceki sayfaya geri dön.