MAKALELER / Yollarda Hayvanları Koruma Önlemleri-Şehirlerarası





Şehirler arası Yollarda Hayvanları Koruma Önlemleri:

1—Şehirlerarası yollarda otobüsler vs seyahat ederken ormanlık bölgelerden geçerken birçok hayvana araç çarpabilmekte.Açık alanlarda vs Hayvanlar ekolojik zincirde en zayıf halkalardan birisidir.Bu durumu önlemek için,kamunun otobüs firmaları için aracın önüne hayvan kovucu cihaz taktırması uygun herhalde uygun olacaktır.Benzer şekilde şehiriçi-şehirler arası yollarda uygun –gereken yerlrde otobana girebilecek hayvanları otobandan uzak tutmak için yine hayvan kovucu cihazlar kullanılması gerekir.

 

1.1—Hayvan Kovucu cihazlar için bilgiler:

www.farmasante.com vs 


1--aynı anda birçok hayvana etkili-(pilli)-kablosuz çok işlevli Utrasonik Kovucu/


1.1--kedi, köpek, geyik, kemirgen, haşere, yaban arısı, tilki, sıçan, fare ve sincaplar 2--ayarlanabilir frekans sistemi uzak tutmak istediğiniz hayvanı seçme olanağı tanıyarak 24 saat koruma sağlar./


1.2--cihaz dışarıda kullanım için su geçirmez özelliğe sahiptir.


1.3--kullanımı:6 adet 1,5 v c pil yerleştiriniz. uzak tutmak istediğiniz hayvanın frekansını seçiniz. farklı frekanslar farklı hayvanları uzak tutar, bazı frekanslar birden çok hayvanı uzak tutar.


1.4--cihazın on düğmesine basarak açınız./cihazı dışarıya kuruyorsanız optimum etki elde etmek için en az 1 metre yukarıya yerleştirmeniz önerilir.


1.5--cihazın korumak istediğiniz alana baktığına emin olunuz./tüm piller aynı tip olmalıdır.


1.6--güç: 6 x 1,5v c pil/çıkış: 9vdc/akım ≤ 250 ma/ultrasonik frekans : 15 khz – 25 khz (ayarlanabilir)/etki alanı : 1500 m2



2- Kuş Sorununa Etkili Çözüm/GX-04G/1600 m2/ Güneş Enerjili Kuş Kovucu  


1---Ürün standart güneş enerjili kuş kovuculardan farklı olarak ultrasonik ve sonik sesler yayarak çalışır,en son versiyondur,güneş paneli standart kuş kovuculardan daha büyük olması sebebi ile daha fazla enerji depolayarak sürekli aktif konumda çalışır.


2--Cihaz üzerindeki anahtarı 1 ve 2 nolu düğmeye getirirseniz sessiz konumda 3 nolu düğmeye getirirseniz sesli konumda çalışır.


3--Sessiz konumda çalışırken sadece kuşların duyabileceği yüksek desibelde bir sesi farklı frekansta çıkararak onları rahatsız eder ,sesli konumda çalışırken yırtıcı kuş sesi çıkarıp diğer kuşların korkup kaçmasını sağlar.


4--Kuş kovucuyu yuva yavru populasyonu artmadan yerleştirmekde fayda vardır, cihazı yuva yapma sezonu öncesinde yerleştirdiğinizde kuşlar cihazın çıkardığı dalga ve sesleri tehlike kabul edip kullanacağınız alanınızı tercih etmeyeceklerdir.


5-- İsterseniz Ultrasonik (sessiz) isterseniz sonik (sesli) çalıştırabilirsiniz.


6--- Şarj için ilave adaptörü vardır.


7-- Tamamen su geçirmez özelliği ile yağmurlu hava koşullarına uygundur.


7--- Hava alanlarında,destek ünitelerinde,güç kaynağı ünitelerinde,balkon,teras,bahçe,çatılarda,işyeri ve depolarınızda güvenle kullanabilirsiniz.


8--- Batarya voltajı ------------------- DC 7.2 V

9--- Ses basıncı------------------------ 100 Desibel


10--- Ses ünitesi------------------------- 4 Adet (360 Derece)

11- Frekans aralığı-------------------- 20 Khz - 40 Khz / 40 Khz - 60 Khz

12-- Ses fonksiyonu------------------- Kartal çığlıkları


13--- Uzaktan kontrol mesafesi----- 60 m

14--- Etkili çalışma çapı---------------- 40 m

15--- Tarama hızı------------------------- 2 Sn


16--Şarj edilirken cihaz çalışmaz.

17--- Elektrik olmayan alanlarda kullanımlarda gün ışığından tam anlamıyla faydalanabilmek için çok güçlü güneş ışığının altına kurunuz .

18--- Bina içi kullanımlarda kullanmadan önce tamamen şarj ediniz çünkü bina içerinde cihazı şarj edecek yeterli gün ışığı yoktur.





Makalenin İzlenme Sayısı : 167

Eklenme Tarihi : 21.09.2021

Whatsapp'ta paylaş
Facebook'ta paylaş
Önceki sayfaya geri dön.