MAKALELER / Bulaşık Deterjanı Tableti-Doğal-Organic






Bulaşık Deterjanı Tableti-Doğal-Organic:

 

1--Bağışıklık sisteminin korunması için kullanılan ürünlerin ise kimyasal ve petrol türevi bulunmayan ürünler olması önemli.

 

1.1--Kimyasalların yerini doğal ürünlerin alması için çabalayan girişimcilerden Asil İlaç Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Ünal, ekibiyle beraber iki yıllık bir çalışmadan sonra, UniMax adını verdikleri, tablet bulaşık makine deterjanını ürettiklerini söyledi.

 

2--Günümüzde hastalıkların, kanser vakalarının ve alerjilerin gün geçtikçe arttığını hatırlatan Kimya Mühendisi İlhan Ünal, yerli ve milli olan bir ürün için yola çıktıklarını belirten Ünal, “Detarjanların % 17’sinin günümüz hastalıklarına sebep olduğunu fark ettik.

 

2.1--Buradan yola çıkarak bu tür ürün oluşturduk. İçinde kimyasal ve petrol türevi olmayan tablet bulaşık makinası deterjanı ürettik.

 

2.2--Piyasada bulunan kimyasal deterjanların içerisinde bulunan nükleer fosfatlar bunlar insan sağlığı açısından ciddi manada hastalıklara sebebiyet veriyor. Bulaşıkları yıkadığımızda bulaşıklarımızın yıkandığını, temiz ve pırıl pırıl olduğuna inanıyoruz.

 

2.2.1--Halbuki üzerinde kimyasal film tabakası oluşturuyor ve bunu bulaşıklarımızda kullanmaya başlamamızla beraber deterjan yutuyoruz. Biz ise kimyasal ve petrol türevi içermeyen tamamen doğal minerallerden olan bir ürün ürettik” diye konuştu.

 

3--Asil İlaç üretimini Çerkezköy’deki fabrikada yapıyor.Ünal tablet bulaşık makine deterjanının Türkiye’nin en iyi marketlerinde bulunduğunun altını çizdi.

 

Kaynak:Z Raporu





Makalenin İzlenme Sayısı : 250

Eklenme Tarihi : 21.08.2021

Önceki sayfaya geri dön.