MAKALELER / Zeytin Ekstresi-Yüksek Polifenollü-Sidyma-Sağlık İçin





Zeytin Ekstresi-Yüksek Polifenollü-Sidyma:

 

1--Yapılan akademik ve klinik araştırmalar, zeytinyağı içerisinde bulunan polifenol adı verilen mikro gıdaların birçok probleme çare olabileceğini gösteriyor.

 

2--Araştırmalar,polifenolün anti-bakteriyal, anti-viral ve anti-inflamatuar özellikleri olduğunu gösteriyor.

 

2.1--Bu sayede

 

1--bağışıklık sistemini güçlendirmek,

 

2--kalp ve damar sisteminin düzgün çalışmasının sağlanması,

 

3--yüksek tansiyon ve kolesterolün düzenlenmesi,

 

4--Alzheimer ve demans gibi rahatsızlıkların önlenmesi,

 

5--bebek ve çocuklarda beyin ve zeka gelişiminin artırılması

gibi birçok konuda fayda sağlıyor.

 

2.1--Her türlü gıdanın sentetik olarak üretildiği günümüzde yüzde 100 saf ve doğal bir gıda maddesi olan antioksidan deposu yüksek polifenol içeren zeytin ekstresi üreterek bu tür problemleri olan ya da bu tür problemlerle karşılaşmak istemeyen kişüere ulaştırmayı hedefledik.

 

3--Ürünlerimiz normal bir naturel sızma zeytinyağından farklı olarak içeriğinde en az 400mg/kg'dan başlayıp 1.400 mg/ kg üzerine kadar uzanan bir ürün gamından oluşmakta.

 

3.1--Ürünlerimizin tamamı yüksek polifenol içeriğine sahip. Bu sayede ürünümüz salatalık ve yemeklik zeytinyağından ziyade bazı sağlık problemlerini dengelemek ya da bazı sağlık problemlerinden korunmak için kullanılıyor.

 

3.2--Polifenol, kanser, Alzheimer ve yüksek tansiyon gibi rahatsızlıkların önlenmesine destek olurken, kalp sağlığının korunmasına ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı oluyor

 

4--Sonradan bir araya gelmiş, ağırlığı mühendislerin oluşturdu­ğu zeytinyağı sevdalısı arkadaşlarız. Üç yılı araştırma, bir yüı da fiili üretim olmak üzere dört yıldır bu işle uğraşıyoruz. Kimi serma­ye, kimi bilgi, kimi ise emeği ile katılmış olan ortaklar elbirliği ile Sidyma markasını ulu­sal ve uluslararası pazarda yukarı taşımaya gayret ediyoruz.

 

4.1--Dört yıl önce zeytinyağını sadece salataya dökerek kullanan, şu anda ise yüksek polifenollü zeytinyağı üretimi ko­nusunda en tecrübeli ekibiz.

 

5--Ürünlerimizi 250 ml ya da 500 ml UV korumalı koyu renkli, oksidasyonu önlemek için hava almaz kapaklı şişe­lerde piyasaya sunduk.

 

5.1--Litre fiyatımız 250 ile 1.350 TL ara­sında değişiyor.

 

5.2--Ürünlerimiz internet üzerinden temin edi­lebiliyor. Yakın zamanda bazı özel eczaneler ve sağlık kuru­luşlarında da satılmaya başlanacak

 

Kaynak: Haftalık Ekonomi Dergisi-17-23 Ocak 2021-Para 47

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 219

Eklenme Tarihi : 15.03.2021

Önceki sayfaya geri dön.