MAKALELER / Kalıp-İskele Satışında E Ticaret-Doka Kalıp






Kalıp-İskele Satışında E Ticaret-Doka Kalıp:

 

1--Kalıp ve iskele sektöründe faaliyet gösteren Doka, farklı dağıtım kanallarına ve dijital teknolojilere yaptığı yatırımlarla pandemi sürecinde ivme yakaladı.

 

2--Kalıp ve iskele satışı için Online satış mağazası kuran şirket, e ticaretin de etkisi ile salgın döneminde çift haneli büyüme yakaladı.

 

3--E-ticaret sitesiyle, internet üzerinden de müşterilerine hizmet veren ve kalıp firmaları içinde internet üzerinden satışa geçen ilk firma olduklarını belirten Özatay, “Kendimize ait Online mağazamızda satışa başladık ve sitemize yoğun ilgi var.

 

3.1--Şu an Türkiye’de kalıp ve iskele sektöründe online satış yapan ilk ve tek firmayız. Online satış mağazamız ciromuzda çift haneli rakamlara ulaşmaküzere. Yıl ortalamasında

% 10’a yaklaştı ve hızla büyümeye devam ediyor” dedi

 

3.2--Pandemi sürecinde şantiyelere giriş çıkışların kısıtlanmasına rağmen, şantiyelerde uzaktan kalıp eğitmenliği yapmaya devam edildiğini belirten Özatay, “VR sanal gözlük teknolojisiyle şantiyeye, Doka uzmanlarına her an uzaktan ulaşabilme imkânı sunarak, şantiyede duyulan ihtiyacı hızlıca giderdik ve işlerin aksa-madan devam etmesini sağladık” dedi

 

4--Kalıbın söküm süresiyle ilgili de Concremote yazılımları ve cihazları aracılığıyla uzaktan hizmet verdiklerini aktaran Özatay, şöyle devam etti: “Concremote yazılımımız, betonda kalıp söküm sürelerinin belli aralıklara bağlı olarak değil, canlı ve dijital ölçümlerle belirlenmesi yoluyla şantiyelerde işin hızlandırılmasını sağlıyor” diye konuştu.

 

5--İstanbul Finans Merkezi'nde, Vakıfbank ve Ziraat Bankası Genel Müdürlük binalarında da otomatik tırmanır kalıp ve koruma perdesiyle en hızlı ve en güvenli kalıp çözümlerimizle yer alıyoruz" diye konuştu.

 

Kaynak:Para Dergisi

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 229

Eklenme Tarihi : 15.11.2020

Önceki sayfaya geri dön.