MAKALELER / Pompa-Yapay Zeka-Wilonun Yapay Zekalı Akıllı Pompaları





Pompa-Yapay Zeka-Wilonun Yapay Zekalı Akıllı Pompaları:

 

1--Dünyanın ilk akıllı pompası olma özelliği taşıyan Wilo Stratos Maxo.

 

1.1--Sezgisel özellikleriyle ömür boyu öğrenebilen çözüm, sadece pompa verimliliğini değil sistem verimliliğini de maksimum seviyelere ulaştırıyor.

 

1.2--Stratos Maxo, bağlı bulunduğu sistemi her 24 saatte bir analiz ediyor ve veri girişine gerek kalmadan en verimli çalışma noktasını kendi belirleyerek ona uygun çalışmaya devam ediyor.

 

1.3--Günün her anı bulunduğu sistemde ölçümler yaparak öğrendiklerini de ertesi güne aktarıyor. Uzaktan erişim özelliği ile istediğiniz her an tüm verilere anlık olarak ulaşım sağlarken, pompa açma-kapama gibi işlemlerin yapılmasını da mümkün kılıyor.

 

1.4--Bu ürünümüzü akıllı bir pompa haline getiren özelliklerden bir diğeri de Wilo Net teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde Stratos Maxo, sistemdeki diğer Wilo ürünleriyle etkileşim kurabiliyor.”

 

1.5--Pompa verimliliğini artırmak için yapay zekadan da yararlanıldığını belirten Ürek, “Nexos yapay zeka teknolojisiyle donatılan Wilo-Rexa Solid-Q ürünü ise yüksek işletim güvenilirliği, düşük bakım ihtiyacı, enerji tasarrufu, ihtiyaca göre dizayn edilebilme gibi yeni nesil özellikleri bünyesinde barındırıyor.

 

1.5.1--Ayrıca, akıllı ara yüzü sayesinde mobil cihazlarla da etkileşime geçebiliyor” diye konuşuyor.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 244

Eklenme Tarihi : 15.11.2020

Önceki sayfaya geri dön.