MAKALELER / Kanser-Radyonik Enerji-Yaşam Enerjisi-Yaşlanma-Çakralar-Kanser İlişkisi





Radyonik Enerji-Yaşam Enerjisi-Yaşlanma-Çakralar-Kanser İlişkisi:

 

1--Radyonik enerji yada wilhelm reich in orgon enerjisi çok ince bir enerji türüdür.

 

2--Tüm canlıların yaşaması için bu enerjiye ihtiyaç vardır.besinler ile birlikte bu enerji vücuda alınır.bu enerji en çok vitaminlerde depolanmış olabilir.bu enerji

avnı zamanda göller akarsular ve deniz de yüzme yoluylada alınabilir.

 

2.1--Vücutta bu enerji akışı akunpuktur yoluyla belli noktalar kısa devre yapılarak organın normal işlevini sağlıklı olarak sürdürmesini sağlayabilir.yeni bir canlı yavrusu ilk olarak bu enerji ile döllenmede yüklenir.

 

3--dna nın geometrisi bu enerjiyi en iyi alacak şekilde düzenlenmiştir.bu enerjinin kainatta ve dünyada dağılımı değişiktir.muhtemel olarak spirualistlere göre bu enerji altın madenlerinde daha yoğundur.

 

3.1--Bu enerji vücudun aldığı diğer enerjilerden biridir.Bu enerji çok çabuk. bozulur.Besinlerin pişirilmesi ile bu enerji vücuda alınmaya hazır hale gelir.

 

3.2--Yine  bu  enerjinin  vücutta yönetimi hormon aktıvasyonlarınca sağlanır. Oksijenin bol olduğu yerlerde bu enerji  oldukça yoğun olduğu düşünülebilir.

 

3.2.1—Bu enerji vucutta hormon aktivasyonlarınca kontrol edildiği düşünülrse-çakralar tarafından yönlendirilir ve vucuda dağıtılır.Tıkalı çakraların açılması bu enerjinin organlara yeniden gitmesini-organın yeniden sağlıklı çalışmasını sağlayabilir.

 

3.3--Yaşlanmada rol oynayan bu enerjidir.bu enerjinin resmi literatüre girmiş cihazlarla tespiti bugün mümkün olmamakla birlikte bu tür ince enerjileri ölçecek cihazlar yakın bir gelecekte ortaya çıkarılabilir.

 

3.4--Uzay yolculuklarında bu enerjiyi depolayan araçların kullanılması ile insanoğlu gezegen dışına derin uzayda ışık hızlarına yakın hızlarda keşfe çıkacağı günler pek uzak olmasa gerek.

 

3.5--Ayrıca tasavvufta can olarak geçen şey bu enerji olabilir. İstakozların canlı canlı sıcak suya atılırken suda haşlanırken suyun üzerinde fotoğrafı çekilen mavi renkli şeyler-can olabilir.

 

3.6--Bazı insanların ölümü sırasında ölümden hemen sonra mavi bir siluetin hastanın üzerinden yukarı doğru yükseldiği anlatılır.bu siluet yine can olabilir. yalnız şunu karıştırmamak gerekir can, ruh değildir.

 

3.6.1--Yine ayrıca yapılan bir araştırmada:karanlık ortama bir tel ile bağlı bitkilerin telden gelen bir enerji ile büyüdüğü gösterilmiştir.bu enerji telden akabılen yaşam enerjisi yani radyonık enerji olması kuvvetle muhtemeldir.

 

3.7--Şu anda heryerde değişiyor olmakla beraber bir yaşam enerjisi

denizinde yüzüyoruz.ancak bu enerjinin yoğunluğu okadar azdır ki canlıların yaşaması için yeterli olmaz.bu nedenle bunları depolayan ve yoğunluğunu arttıran besinlere ihtiyaç vardır.

 

3.7--Resmi  literatüre girmeyen bir cihaz kırlian fotoğrafçılığıdır.yüksek gerilim altında çekilen canlı resimlerinin üzerinde değişik renkte haleler görülmektedir.

 

3.8--Ölmüş canlılarda bu haleler sönük görülmektedir.kirlian fotoğraflarında görülen bu haleler radyonik enerjinin ışımaları olabilir.

 

3.8.1--Örneğin bir kanser tümöründe bu haleler daha fazla ışıyorsa herhalde bu tümörün daha fazla radyonik enerji kullandığını gösterir.

 

3.8.2--Yapılan araştırmalar vücutta

1-insulın aktivasyonu

2-vücut sıcaklığı

3-metabolizma hızı

4-dheas hormonu ile yaslanma yanı ömrün ters ilişkili olduğu kanıtlanmıştır. yanı adı geçen parametreler arttıkça ömür kısalmaktadır.

 

3.8.2--adı gecen aktıvasyonları merkezi sınır sisteminde dopamin aktıvasyonunca kontrol edildiği düşünülebilir.dopamın aynı zamanda bir stres hormonudur.

 

3.8.3--Öte yandan

 

1-oksıjen oranı ve melotonin Aktivasyonu İle ömrün uzadığı kanıtlanabilir. Adı gecen parametreler ise merkezi sınır sisteminde bir beyin hormonu olan serotonin aktivasyonunca kontrol edildiği kanıtlanabilir.

 

2--sonuçta ömür dopamin aktıvasyonu ile ters ;  serotonin aktıvasyonu ile doğrusal orantılı olduğu ve bu iki eğrinin ömür içindeki değişiminde ömür-ömür y eksenıne—serotonin/ dopamin aktivasyonları x eksenine yerleştirilirse eğri doğrusal olarak arttığı düşünülebilir.

 

3—serotonin/dopamin  doğrusal ilişkili olarak yaşam  enerjisinin  vücutta  dağılımını   kontrol   ettıgı   düşünülebilir.Yaşam enerji  tıpkı  su akısı   gibi   besinler  ve  dıger  yollarla  vücuda  alınır  vücuda dağılır.

 

3.1--Bu enerji  alımında miktar  artarsa yaşlanma yavaşlar ve organ kendini

daha çabuk yeniler.

3.2--Su akışları için kullanılan  yöntem benzer şekilde  yaşam  yani radyonik enerjinin vücuttaki akışı içinde  kullanılabilir.

 

3.3--Yaşlanma denen şey bu enerji  alımnındaki  yani radyonik enerjinin. vücuttaki akışı sırasındaki dirence karşı gelir.su  akışları yani akışkanlar mekaniğine göre sıvı  akışlarında  direnç-akıs hızının karesi ile doğru orantılı akışın aktığı kanalın çapı ile ters orantılıdır.bu nedenle  yaslanmada bu akışın-yaşam enerjisi akışına karşı olan direnci en aza indirmek için

 

1--akış hızı   yüksek olmayan belli   değerler  arasında tutulmalıdır.

 

1.2--su akışlarında suyun hızı 1-3 m/s arasındadır.benzer şekilde bu enerjinin organlardaki sağlıklı minimum direnç yaratacak şekilde akışı için hız belli değerin ustune çıkmayacak şekilde  tutulması önemli olup bunun için diyet  veya  psiko-farmakaolojik ajanlarla sağlanabilir.

 

2--Akışın hızı nikotin vb  maddlerce  metabolizma  hızı  artacak şekilde arttırılabilir.belli  bir değerden sonra akışlarla  ilgili bir sayı olan reynolds  sayısı   belli   bir değerin üzerine  çıkar ve  bu durumda  turbülans oluşur.

 

3--Radyonik  enerjinin organdaki türbulansında dirençler anormal değere

çıkar.türbulansta  direnç  doğrudan hızın  karesinin fonksiyonudur.organ radyonik enerji akışında türbülansa  uğramış ise bunun    sonucu kanser    anlamına gelir.

 

3.1--Türbulansta  dirençler akış hızının karesi ile doğru orantılı olarak artar ve anormal hale gelir.Bu   ise organın  sağlığını kaybettiği anlamına gelir.ayrıca radyonık enerji akış hızının karesi ile doğru    orantılı olarak tümördeki

hücrelere giren yoğun  radyonik enerji   sonucu bu hücreler ölümsüzleşir.

 

3.2—Bütün bu nedenlerle sağlıklı  hücrede radyonik enerji akış hızı belli     değerler arasında olup belirli  değerler arasında direnç yani yaşlanma    yaratır.

 

3.3--Kanser hücreleri anormal yaşlı ve ölümsüz hücrelerdir.Sonuçta organ bu enerjiyi   almaz  ise ölür.Bütün bu nedenlerle direnci belli aralıkta tutacak şekilde    radyonik enerji akışı hızı belli   değerler  arasında olmalıdır.

 

3.4--Sonuçta  bu  enerjiyi  alamamak organın sağlığını kaybetmesine veya ölümüne yada aşırı   alması   ise  dirençlerin anormal  artmasına yani kansere     karşı gelir.

 

3.5--Anti oksidantlar ile bu enerjinin alımı artarken serbest  radikalller alımını  düşürür.

 

3.6--Belli dozdan fazla radyonik enerji alımı bu yolla yine kansere neden olabilir.

 

3.7--İleri   yıllarda  belli  bir  takım maddeler  veya yapılarla radyonik enerjiyi  direnç  göstermeksizin akışını   sağlamanın  yöntemleri  bulunabilir.

 

3.8—Dirençin sıfır olduğu süper radyonik enerji akışı olan bu ortamda ömür    sonsuz olacaktır.

 

3.8.1--Kısaca akış olduğu sürece direnç-direnç olduğu sürece  yaşlanma olacak  ve  ömür sınırlı  olacaktır.

 

4--Radyonik enerjinin  biyoenerji ile ilgisıde  şöyle olabilir:vücutta her hormon

aktivasyonuna bir alan eşlik eder.bu alan vasıtasıyla karsıdaki canlı aynı alanın etkisiyle etkilenebilir.

 

4.1--Örnegin yoğun da jık aktıvasyona sahip bir insan karşıdaki insanı bu alan maruz bırakırsa bu insanda da yoğun da jık aktıvasyon oluşur.bunun etkisiyle strese girebilir.

 

4.2--Ayrıca hormon aktivasyonları ile radyonik enerji transferi mukündür.

 

4.3--Bir şifalı el ile kanser tümörü küçültülebilir.Radyonik enerjiyi direnç göstermeksizin hücrelere aktrımını mümkün kılan bir yöntemin bulunması ile sınırsız ömür mumkun olabilir mi.Bu durumda tıpta ve sosyal  yapıda  devrim  oluşturabilir.

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 461

Eklenme Tarihi : 10.07.2020

Önceki sayfaya geri dön.