MAKALELER / Kilo Vermek İçin Goji Beri






Kilo Vermek İçin Goji Beri:


1-- Kilo vermek isteyenlerin sıklıkla başvurduğu doğal bir ürün olan goji berry ya da Türkiye'de bilinen adıyla kurt üzümü, faydalarıyla kendisinden sıkça söz ettiriyor.


2--Anavatanı Tibet olan, kurt üzümü ya da mutluluk meyvesi olarak da bilinen “goji berry”, içerdiği polisakkaritler ve güçlü antioksidanlar sayesinde vücudu koruyor.


3--Bitkinin vücut yağ oranını azalttığı, uyku düzensizliklerini engellediği, hafızayı güçlendirdiği, hastalıkların iyileşme hızını arttırdığı ve hatta kanser tedavisine yardımcı olduğu belirtildi.


4—Goji Beri kanı temizliyor, enerji veriyor, ödem atmaya yardımcı oluyor, yağları eritiyor, kilo verdiriyor ve kanser tedavisine yardımcı oluyor.


5--Bunun yanında vücuda direnç sağlıyor ve enerji veriyor. Vucuda ayrıca enerji verici olarak kore ginseng-eczaneden tablet ve propolis-arı sütü kullanılabilir.Multivitaminlerden ziyade B12 nin yarım tablet-3 günde bir sinir sistemi için faydalı olabilir.


6--Son dönemlerde kilo vermek isteyenlerin sıkça kullandığı bu bitkinin kullanımı da oldukça basit. Günde sabah, öğle ve akşam olmak üzere 3 öğün kullanılıyor. İsteyenler 15 - 20 adet aç karnına yiyor, isteyenler de bir tatlı kaşığı bitkiyi çay gibi demleyip içiyor” dedi.


7--Goji berrynin kilosunun 80 TL’den, 125 gramının ise 10 TL’den satıldığını vurguladı.


Kaynak : İHA






Makalenin İzlenme Sayısı : 275

Eklenme Tarihi : 16.05.2020

Önceki sayfaya geri dön.