MAKALELER / Bağışıklık Biyofiziği-Evren Enerjisi







Bağışıklık Biyofiziği-Evren Enerjisi:

 

1—Her maddenin bir enerjisi ve bu enerjinin bir frekansı vardır.Her maddesel sisteminde bir enerjisi ve frekans aralığı vardır.Biyolojik sistemlerde maddesel açık sistemler olduğu için belli frekansları ve enerji aralığı vardır.

 

2—İnsanın titreşim frekansının 60-74 MHz ve virusların 49-59 MHz arasında olduğu ifade edilmekte.


2.1—Yüksek frekanslı bir ruh-Frekansı yüksek bir ruh ve onun fiziki bedeni hastalıklardan uzaktır. Zira normal insanın frekansı 70 MHz iken virusların ise 50 MHz civarında olabilir.Bu anlamda 70 MHz üzerin bir hastalık virüsü ulaşamaz.

 

2.2--Ancak normal insanın bağışıklığı çöker ve 50Mhz düşerse vücutta uyuyan viruslar aktif hale gelerek rezonansa girerek enfeksiyonu başlatır.Kısaca yüksek frekanslı beden ve ruh fiziksel veya batıni-ruhsal hastalıktan uzaktır.

 

2.3—Organ naklinde-böbrek vs kişinin vücut frekansı ve takılacak organın frekansları aynı ise organ reddi riski en aza iner.Bu nedenle insan vücudu ve organların frekansını ölçümü önemlidir.


2.3.1--Aynı zamanda nakilden önce organı veren kişinin kan nakli hastaya yapılırsa kan nakli ile kişinin frekansı yeni nakli yapılacak organın frekansına uygun olduğu için organ reddi en aza inebilir mi

 

2.4—Ölüm ile orgon yaşam enerjisi akışı kesilince ruhun astral bedeni ile fiziki beden arasında ilişki gevşer ve ruh astral olarak ayaklardan ağıza doğru ilerleyerek çekilir. 


2.4.1--Kordonun kopması ile tünelin ucunda öte aleme-astral dünyaya geçer ve yakınları karşılar.Bir süre arafta bekledikten sonra kendi hakkındaki kendi hükmünü kendi verir ve ahiret hayatı başlar.Dünya okulundan mezun olursa yeni alemlere doğru yelken açar.Mezun olamaz ise arafta kendi hakkindaki hükmü kendi verir.Belki renkarnasyon ile yeniden dünyada yaşama geri dönebilir mi.

 

3—İnsanda bağışıklık sistemi güçlendikçe titreşim frekansı yükselir-bağışıklığı düşünce frekansı düşer ve virüs-bakteri-negatif enerjilerle rezonansa geçilecek seviyeye düşer ve açık hale gelir.

 

4—Virus insanda hücreye enfekte hale gelince anahtar-kilit benzeşimi gereği hücreye girmeye çalışır.Bu anahtar-kilit protein bağlaşımının hem uygun olması hemde titreşim frekansının uygun olması gerekir.Eğer ilk şart olan titreşim frekansı yakın(bağışıklık düşmüş) ve viris kilide uygun anahtar uydurur ise(mutasyon) hücreye enefekte olur.

 

4—Enerji biyofiziği diğer alt titreşim seviyesindeki varlıklar içinde geçerli olabilir.Bu nedenle banyo yaptığınız zaman suyun titreşim enerjisi enerji seviyenizi yukarı çeker.

 

5—Korku-moral bozukluğu-kötü beslenme-susuzluk vs enerji seviyenizi düşürür ve alt titreşim seviyesindeki enerji varlıklar için uygun hale(rezonansa uygun) hale getirir.

 

6—Astrologlar tarafından dünya kova çağına girmeye başladı.Kozmik yüksek seviye enerjilerin etkisine girmeye başladı.Bu ortamda korku-panik vs uzak durup moral değerleri yüksek tutup negatif enerjilerden uzak durmak gerekir.

 

7—İnsanda enerji beden ve hücreler  bu frekansta titreşirken yaşam enerjiside çakralar üzerinden vücutta dolaşır.Bu akımların tıkanmasıda vücutta hastalık süreçlerini başlatabilir.Yaşam enerjisi bir kozmik enerji olup mavi dalga boyuna yakındır.DNA ya belli açıyla girerek bağlanır.DNA bu enerji ile aktive olup hayatiyetini devam ettirir.

 

7.1—Bu enerji kirlian fotoğrafçılığı(yüksek elektrik alanında canlı fotoğrafları çekmek) ile fotoğrafta canlı üzerinde ışık halesi olarak görülür.Eğer canlılık yoksa hale de görülmez.

 

7.2—Wilhelm reich in orgon adını verdiği-yaşam enerjisi ölüm anında insandan mavi ışık olarak ayrılmasıyla ifade edilmekte.Şifa veren insanlar elleri vs bu enerjiyi hasta insanların organlarına(kanserde vs) aktarabilirler.

 

7.2.1—Orgon üreteciyle kanserli insanlar bu enerji verilerek hastalar tedavi edilebilir mi(Wilhelm reich yaptığı gibi)

 

Kaynak:Youtube




Makalenin İzlenme Sayısı : 623

Eklenme Tarihi : 02.05.2020

Önceki sayfaya geri dön.