MAKALELER / Garson Robot





Garson Robot:

 

1--Big Chefs'in kurucusu Gamze Cizreli, girişimci kimliğiyle öne çıkan bir iş insanı. Bu özelliğini restoran işletmesinde de göstermiş. Bir ilke imza atmak için yola çıkmış. Big Chefs'lerde garsonların işini hafifletmek için robot uygulamasına geçmiş.

 

1.1--Big-C adını verdikleri robot, restorandaki birçok işi üstlenmiş durumda. Öncelikle yemek dağıtım işini yapıyor. Big-C'ler mutfaktan çıkan yemekleri aldıkları talimat doğrultusunda masalara ulaştırıyor. Masaları toplayıp bulaşıkları da mutfağa götürüyor.

 

1.2--Big-C sadece masalara servisle kalmıyor kapıda misafirleri karşılayıp masalarına kadar eşlik ediyor. Doğum günü gibi özel günlerde sürprizler bile yapıyor. Özel bir fon müziği çalarken doğum günlerini kutlayan müşterilere doğum günü pastası veya hediyeler getirebiliyor.


1.3--Desteklediği altı farklı mod ile Big Chefs'in vazgeçilmezi olan Big-C, uzun süre yüksek tempoda çalışabiliyor. Komi ve garsonların yeni iş arkadaşı Big-C'ler ilk denemelerde oldukça başarılı. Big Chefs'lerde robotlar karşılar ise şaşırmayın...

 

2--Big-C'ler yurtiçinde Metropol AVM ve Vadi İstanbul şubelerinde, yurtdışında ise Azerbaycan Bakü dışındaki tüm şubelerde yer alıyor.

 

Kaynak:Para Dergisi--29.10.2023—4.11.2023

 




Makalenin İzlenme Sayısı : 16

Eklenme Tarihi : 01.02.2024

Whatsapp'ta paylaş
Facebook'ta paylaş
Önceki sayfaya geri dön.